EUR 25.305

USD 23.413

REPO sazba ČNB 5.75 %

Inflace 2.0 %

EUR 25.305

USD 23.413

Text: Jiří Havelka

31. 03. 2008

2 komentáře

Hypoindex.cz – web o financování bydlení

 


 

Hypoindex.cz

Hypoindex.cz je zpravodajským serverem ze světa hypotečních úvěrů, stavebního spoření a realitního trhu.

Na stránkách Hypoindex.cz čtenáři naleznou řadu tipů a rad týkajících se financování bydlení, pojištění domů, bytů, domácností… Bedlivě monitorujeme též vývoj trhu hypoték a stavebního spoření. Poradíme, jak nejlépe získat státní podporu.

Na Hypoindex.cz nechybí výpočetní nástroje. Návštěvník si tak může snadno zjistit, na jak vysokou hypotéku mohou dosáhnout jeho příjmy či jak vysoká bude jeho splátka hypotéky.

FINCENTRUM HYPOINDEX na Hypoindex.cz

FINCENTRUM HYPOINDEX je unikátní index úrokových sazeb, za které banky v České republice skutečně poskytly hypotéky svým klientům. Poprvé byl vypočítán v lednu roku 2003 a má tedy již více než pětiletou historii. Index přehledně zachycuje vývoj úrokových sazeb hypoték.

FINCENTRUM HYPOINDEX byl dosud primárně publikován na stránkách iDnes.cz. Ze svého umístění nezmizí. Server iDnes.cz je i nadále partnerem FINCENTRUM HYPOINDEXu.

REKLAMA

Výstupy FINCENTRUM HYPOINDEXu lze užívat i v jiných médiích a na soukromých stránkách. Jedinou podmínkou je uvedení celého názvu „FINCENTRUM HYPOINDEX“ a zdroje „Hypoindex.cz“ – při publikaci na internetu s aktivním odkazem na http://hypoindex.cz/.

Snažíme se usnadnit práci s FINCENTRUM HYPOINDEXem analytiků a novinářů, proto nově nabídneme snadný export souhrnných dat o hypotečním trhu. Pro jejich užití platí stejná pravidla jako pro celý FINCENTRUM HYPOINDEX.

Loading

Vstoupit do diskuze 2 komentáře

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.62 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu

6.34%

6.37%

6.27%

6.3%

6.32%

6.3%

6.24%

6.19%

6.1%

6.05%

6.01%

6.02%

5.96%

5.6%

5.62%
Historie vývoje



Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

 
 
 

 
  • Backa

    5 dubna, 2008

    Preji redakci hodne inspirace pri rozvoji portalu a psani clanku a at se k nam ctenarum dostanou jen same kvalitni, zajimave a proverene informace.

    Odpovědět

  • Jiří Havelka

    7 dubna, 2008

    Děkujeme.

    Odpovědět