29. 08. 2011

Subjekty:
Komerční banka

Akční nabídka hypoték v Komerční bance přináší sazbu od 3,49 % a nulový poplatek za zpracování

Hypotéky na bydlení získají v Komerční bance bez poplatku za zpracování všichni klienti, kteří zvolí fixaci na 3 a více let, podají žádost o hypotéku do 30. 9. 2011 a podepíší smlouvu o hypotečním úvěru do 30. 11. 2011.

Akční nabídku mohou klienti samozřejmě využít ve spojení s výhodami nejoblíbenějších hypoték v KB:

§  u Flexibilní hypotéky mohou klienti odložit počátek splácení až o 12 měsíců, kdykoliv snížit výši měsíční splátky až o 50 %, přerušit splácení až na 3 měsíce nebo opakovaně složit mimořádnou splátku až 20 % úvěru;

§  díky Hypotéce 2v1 mohou klienti KB financovat jedním úvěrem nejen veškeré investice kolem koupě, výstavby či rekonstrukce nemovitosti, ale také investice spojené s pořízením vybavení domácnosti či dalšími potřebnými výdaji.

Komerční banka byla první bankou na českém trhu, která nabídla Flexibilní hypotékou klientům nadstandardní volnost režimu splácení tak, aby jej bylo vždy možné přizpůsobit aktuálním potřebám klienta.

REKLAMA

„Samozřejmostí je v Komerční bance také nadstandardní servis, který bankovní poradci klientům poskytují. Na potřebné investice získají až 100 % potřebné částky, na jednom místě nabídnou veškeré služby včetně ocenění nemovitosti či získání listu vlastnictví z katastru nemovitosti. To vše rychle, bez zbytečného papírování a nyní i bez poplatku za zpracování úvěru,“ uzavírá Monika Truchliková, zástupkyně výkonného ředitele pro Marketing a Business Development Komerční banky.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.57 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu