Pátek 28. dubna. Svátek má Vlastislav.

Areál kdysi mocného autodopravce v Česku jde do prodeje

05.10.2016 12:10 Tisková zpráva:

Logistické centrum pro dopravu v Lišově se řadí mezi největší skladové a průmyslové areály, které jsou nyní v Jihočeském kraji k mání.  „K jeho výhodám patří moderní haly, servis pro kamiony, rozsáhlé zpevněné plochy i to, že stojí na atraktivním místě. Je to odtud osm kilometrů do Českých Budějovic a nedaleko jsou i hranice s Rakouskem,“ říká Michal Skuhra z Naxosu, který má prodej na starosti. „Zajímavý může být jak pro významné autodopravce z celé České republiky, tak i pro velké společnosti, které potřebují rozsáhlé skladovací plochy s dostatečným obslužným zázemím pro kamionovou dopravu. Navíc tu budoucí majitel může vystavět další sklady či servisní zázemí,“ dodává.

Autodoprava Hanzalík byla jednou z největších kamionových doprav v tuzemsku. Její flotila čítala více než čtyři stovky moderních automobilů.  Tato spediční firma také nákladně přestavěla a zmodernizovala své logistické centrum v Lišově. V posledních letech se ale její majitel ocitl v insolvenci, a proto se areál nyní prodává ve výběrovém řízení.

Tisková zpráva: Naxos