AXA Bank nabízí hypoteční úvěr bez poplatků

14.12.2012 09:12 Tisková zpráva: AXA Bank

AXA Bank přichází s další výhodou – ruší měsíční poplatky spojené s vedením hypotečního úvěru. Vedení úvěrového účtu tak bude pro všechny hypotéky bez jakýchkoli dodatečných podmínek zcela zdarma. Měsíční splátky budou zahrnovat pouze úroky a jistinu. AXA Bank nyní nabízí hypotéky na pobočkách finanční skupiny AXA a prostřednictvím vybrané sítě smluvních partnerů po celé České republice.

„Klientům chceme dlouhodobě nabízet vždy něco navíc, proto jsme se rozhodli zrušit poplatky za vedení účtu k hypotékám. Naším cílem je nabízet co možná nejvíce přehledné produkty. Kromě předem stanovené a garantované úrokové sazby se nyní klientovi nezvyšuje náročnost úvěru o poplatky za vedení úvěrového účtu,“ uvedl Ladislav Kročák, generální ředitel AXA Bank Europe pro Českou republiku a Slovensko a dodal: “Hypotéky již nyní nabízíme na pobočkách v celé České republice.“

AXA Bank v létě vstoupila na trh s pilotním prodejem hypoték v Praze a středních Čechách a s inovativním přístupem, který zahrnuje zejména výhodné a zcela transparentní úrokové sazby bez dodatečných požadavků, jako je závazek uzavření dalšího produktu nebo otevření běžného účtu. Mezi další výhody hypotečního úvěru od AXA Bank patří i mimořádné splátky zdarma až do výše 20 % z aktuálního zůstatku jistiny.

Úrokové sazby  hypoték AXA Bank

Délka fixace

Úroková sazba

3 roky

3,19 % p.a.

5 let

3,09 % p.a.

10 let

3,95 % p.a.

Při refinancování hypotéky navíc klient dopředu neplatí žádný poplatek za poskytnutý úvěr ani za odhad nemovitosti. Tento produkt je tedy také zcela bezplatný.

Hypoteční úvěr u AXA Bank lze snadno zřídit pomocí krátkého online formuláře na webových stránkách http://www.axabank.cz/banka/hypoteky/hypotecni-uver/, přes který si klienti domluví schůzku s finančním zprostředkovatelem. Na zmíněném webu jsou zároveň dostupné veškeré detaily o tomto produktu.