Bylo pronajato sto procent kapacity Meteoru „B“ v Karlíně

13.08.2008 11:08 Tisková zpráva:

(Praha, 13.8. 2008) – Dnes se do moderního kancelářského komplexu Meteor Centre Office Park „B“ v Sokolovské ulici nastěhoval poslední nájemník (pobočka firmy Broker Consulting) a developerská společnost Ablon Group, které Meteor patří, tak může být spokojena: kapacita budovy byla vyčerpána a budova je ze sta procent pronajata. (Tisková zpráva Ablon Group)

„Jsme rádi, že se nám podařilo prostory Meteoru B i ve velké konkurenci ostatních pražských kancelářských projektů pronajmout bez větších problémů. Stojí za tím podle mě dobrý poměr kvality a ceny, výborná dopravní dostupnost a také fakt, že na rozdíl od mnoha jiných developerů své kancelářské projekty neprodáváme, ale naopak pečujeme o klienty po celou dobu trvání jejich nájemní smlouvy,“ řekla dnes marketingová ředitelka české pobočky firmy Ablon Group Markéta Opělová. Dodala, že aktivity Ablonu na poli pronájmu kancelářských ploch zdaleka nekončí. Firma brzy začne s výstavbou další fáze karlínského kancelářského komplexu – Meteoru „C“.

Ve vnitrobloku umístěná budova B nabídla v rámci areálu Meteor Centre Office Park 10 000 m2 ploch, přičemž průměrná velikost patra je 2000 m2. Největším nájemcem je telekomunikační společnost Interoute, která si v Meteoru „B“ pronajala celé patro. Mezi další významné nájemce patří například společnost Colgate-Palmolive či největší světová realitní kancelář Re/Max, která zde má svou českou centrálu. Nájemníků je celkem více než dvacet.