Čakovický park – byty upravené na míru zákazníka

02.06.2011 03:06 Tisková zpráva:

Moderní, osobitý, nadprůměrný, ale dostupný, to je nové bydlení, které nabízí developerská společnost M&K Development ve svém unikátním projektu Čakovickém parku. Projekt se nachází v první fázi své výstavby, během které má vyrůst v blízkosti rozsáhlého historického zámeckého parku v Čakovicích 274 bytů. O kvalitě projektu svědčí prodej samotných bytů a ten je v Čakovickém parku nadprůměrný.

M&K Development oznamuje úspěšný prodej 30 % bytových jednotek a to ještě dříve, než začala samotná výstavba. „Vzhledem k současné situaci na realitním trhu v České republice je tento prodej hodnocen jako vysoce nadprůměrný“, říká Karel Týc, managing partner M&K Development.

Čakovický park se nachází v klidné lokalitě s přímým propojením s přírodou a zámeckým parkem vzdáleným 10 minut od metra. Dětská hřište, sportoviště a venkovní fitnes v areálu Čakovického parku a mateřské školy a školy v lokalitě,   jsou samozřejmostí . Kromě parkovacího místa, sklepu, balkonu či terasy pro každý byt   nabízí Čakovický park svým zákazníkům stále více oblíbenější flexibilní bytové jednotky.

„U všech takových bytů je možné flexibilně měnit vnitřní dispozice dle preferencí způsobu života klienta. Bytové jednotky o výměře 52 m2 + balkón lze upravit podle přání zákazníka pěti možnými variantami z 1+kk až na 3+kk, a to za stejnou cenu“, říká Karel Týc, managing partner M&K Development.

Zákazníkům se tedy nabízí možnost upravení bytu například na bytovou jednotku o dispozici 2+1 s pracovnou, prostorným obývacím pokojem a vstupem z ložnice do koupelnové části. Další možností je bytová jednotka o dispozici 3+kk, dva pokoje, samostatná šatna, samostatný obývací pokoj s balkonem a kuchyňskou částí, či například bytová jednotka jako STUDIO, které slouží k prostoru celého bytu a je možné je doplňovat nábytkovým stěnovým systémem.

„Cena těchto upravených bytových jednotek podle přání klienta je v rozmezí od 2 399 000
do 2 489 000 Kč, včetně DPH, parkovacího stání a sklepní kóje“,
dodává Karel Týc, managing partner M&K Development.

Mladé páry a rodiny s malými dětmi jistě uvítají bydlení v Čakovickém parku jako vhodnou možnost prvního vlastního bydlení či vylepšení úrovně stávajícího bydlení za
nejvýhodnější cenu.

Tisková zpráva společnosti M&K Development