Central Group dá na jaře do prodeje téměř 600 bytů v osmi lokalitách

02.03.2016 07:03 Tisková zpráva: CENTRAL GROUP

Všechny projekty jsou již ve výstavbě a u luxusních lokalit je řada projektů zcela dokončena. „Jde o segment trhu, kde zákazníci chtějí na vlastní oči vidět, do čeho hodlají investovat miliony korun. Byť prodej dokončených staveb představuje investičně velmi nákladný krok, u luxusních bytů se nám jednoznačně vyplatil,“ řekl šéf Central Group Dušan Kunovský.

Luxusní expanze v barvách Central Group

Central Group vloni vstoupil do exkluzivního segmentu zařazením projektu Rezidence Park Nikolajka. A hned velmi úspěšně. Za několik prvních měsíců v nabídce je vyprodáno již 40 procent bytů. Letos na jaře tak Central Group nabídne zájemcům dalších 37 bytů v tomto úspěšném projektu, a to konkrétně v budově B, která se nachází v parku na samém konci ulice U Nikolajky. Komornější část exkluzivního projektu si jistě brzy najde své kupce. Nové byty v tomto projektu se na trhu objeví již od poloviny března.

Na duben se mohou těšit všichni příznivci bydlení v centru Prahy. Zcela unikátní Rezidence U Muzea nabídne 42 bytů přímo nad Václavským náměstím jen pár kroků od metra přímo v centru hlavního města. Nabídka nových bytů v centru Prahy je téměř nulová, o byty v Rezidenci U Muzea proto Central Group očekává enormní zájem. Jde opět o zcela dokončenou stavbu připravenou rovnou k nastěhování.

Další luxusní novinkou Central Group je Rezidence Na Bertramce na Smíchově v parku přímo naproti slavné vile manželů Duškových, kterou navštěvoval Wolfgang Amadeus Mozart. Projekt je ve výstavbě a bude dokončen v červnu příštího roku.

Základ nové nabídky Central Group je v nejžádanějším středním segmentu

„Základem nabídky Central Group je ale i nadále střední segment, tedy dostupné rodinné bydlení ve velmi vysokém standardu a v kvalitních lokalitách s dobrou dopravní dostupností a občanskou vybaveností. Ve středním segmentu nabízíme asi 60 procent bytů,“ vysvětlil Kunovský. Úplnou novinkou, která nabídku Central Group doplní v dubnu, je projekt Nad Volyňkou v Praze 10 – Uhříněvsi. Central Group zde staví 117 nových bytů v klidné oblasti v sousedství vilové zástavby. Opět se rozroste úspěšný projekt Letňanské zahrady, kde jdou do prodeje první dva vyšší bytové domy v centru obytného souboru s celkem 182 byty. V současnosti již je v prodeji devět komornějších viladomů s celkem 322 byty, z nichž 60 procent je již vyprodáno. První třináctipodlažní věž jde do prodeje od začátku března, druhá pak od června. Na několik nových bytů se mohou těšit také zájemci, které v minulosti zaujal úspěšný rodinný projekt Pitkovických zahrad.

Central Group nezapomíná ani na rozšiřování nabídky svých služeb. Od března tak budou moci zájemci o hypotéku Central Group s garantovanou sazbou 1,79 procenta získat rok pojištění nemovitosti a schopnosti splácet úvěr zdarma.

Termín

Lokalita