10. 03. 2009

CENTRAL GROUP zvýšil svůj zisk na rekordních 770 milionů korun

Oproti roku 2007 se zisk společnosti Central Group zvýšil o více než 20 procent. Firma tak jednoznačně potvrdila své vůdčí postavení na českém trhu nového bydlení. Společnost CENTRAL GROUP nyní slaví již 15 let své působnosti na trhu a za tu dobu úspěšně dokončila více než 100 rezidenčních lokalit.

K tomuto výročí firma připravila zcela mimořádnou marketingovou akci, která platí jen do konce dubna. Ke každému bytu nebo domu ve všech nabízených lokalitách nyní získává každý klient zdarma nový automobil podle své volby. Vybírat je možné z vozů značek Škoda, Volkswagen, Seat a Audi. Podle toho, jaký byt nebo dům si klient kupuje, se liší kategorie automobilů k výběru. Každý zákazník si může sám vybrat typ vozu, jeho vybavení a barvu. Určená kategorie vozu je vždy uvedena v ceníku u konkrétního bytu nebo domu na www.central-group.cz. Tento mimořádný bonus se vztahuje jen na nové smlouvy uzavřené po vyhlášení této akce. V případě, že klient nebude mít zájem o automobil, získává místo něj jako dárek poukázku na bezplatnou kuchyňskou linku nebo nadstandardní klientské úpravy podle své volby.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.57 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu