Češi mohou ušetřit na hypotékách až tři miliardy

13.11.2014 12:11 Tisková zpráva:

“Před pěti lety byla průměrná sazba hypotečních úvěrů téměř 5 procent ročně. Dnes se průměrná sazba na trhu pohybuje kolem 2,5 procenta, u Equa bank dokonce při refinancování garantujeme sazbu 1,99 % ročně. Klient tak při refinancování hypotéky ušetří na splátce zhruba pětinu. To se týká až 25 tisíc klientů, kterým končí pětiletá fixace v roce 2015. Dalším 20 tisícům majitelů hypoték skončí v příštím roce tříletá fixace. I ti mohou při refinancování uspořit, neboť před třemi lety se průměrná sazba pohybovala přes 3,5 procenta ročně,” upřesnil Ondřej Hák, ředitel úvěrových produktů Equa bank.

Refinancování hypotéky s garantovaným úrokem 1,99 %

V případě refinancování hypotéky Equa bank garantuje úrokovou sazbu 1,99 % p.a. Tato nabídka platí pro žádosti podané do 27. listopadu 2014, s fixací 3 roky nebo 5 let ve výši od
700 tisíc korun do 90 % hodnoty nemovitosti se současným uzavřením pojištění schopnosti splácet. Poskytnutí hypotéky je v Equa bank nyní zdarma; ke každé smlouvě o hypotéce navíc vyplatí banka klientovi finanční bonus ve výši 5.000 korun. Za vedení hypotéky se u Equa bank nic neplatí.