Češi si fixují nízké úrokové sazby u hypoték, UniCredit zavádí výhodnou sedmiletou fixaci od 1,99 %

22.01.2015 02:01 Tisková zpráva: UniCredit Bank

UniCredit Bank na podzim loňského roku zavedla výhodný hypoteční koncept „vše za cenu jedné“ pro nejžádanější hypotéky. Sazby u tříletých a pětiletých hypoték i nadále klesají a od ledna si je klienti mohou pořídit s bezkonkurenční úrokovou sazbou od 1,69 % p. a.

„V současné době jsou u našich klientů nejoblíbenější hypotéky s pětiletou fixací, žádají je až tři čtvrtiny nových zájemců. Reagujeme na poptávku našich klientů a rozhodli jsme se jim umožnit pojistit si současnou zajímavou výši splátky na ještě delší dobu, než je pět let, a to za velmi výhodných podmínek. Od ledna jsme proto do nabídky zařadili novinku v podobě sedmileté fixaci úrokové sazby hypotečních úvěrů,“ říká Dalibor Mička, ředitel pro financování domácností UniCredit Bank.

Sedmileté fixace jsou v nabídce UniCredit Bank dostupné od začátku ledna letošního roku. Pro hypotéky do 85 % zástavní hodnoty nemovitosti je banka nabízí s velmi výhodnou úrokovou sazbou od 1,99 % p.a., stejnou jako u dvouleté fixace. Nabídka sedmileté fixace je platná jak pro pořízení nového bydlení, tak pro refinancování stávajícího hypotečního úvěru.

UniCredit Bank je aktuálně čtvrtou největší bankou v zemi, která poskytuje širokou škálu hypotečních produktů prostřednictvím svých expertů v celé pobočkové síti UniCredit Bank a UniCredit Bank Expres, včetně distribuční sítě svých partnerů. Zajistit si refinancování hy