Česká spořitelna má historicky nejnižší sazbu hypoték na trhu: na Facebooku je v rámci unikátní akce prodává se sazbou 2,38 %

12.06.2014 12:06 Tisková zpráva: Česká spořitelna

Od 16. do 29. června proběhne na Facebooku ČS akce: zájemci mohou získat novou hypotéku s garantovanou sazbou 2,38 %, což je historicky nejnižší sazba na českém hypotečním trhu

Prodej hypoték přes Facebook představila ČS jako první banka v ČR letos v lednu, akce měla obrovský úspěch

Ti, kdo preferují osobní kontakt s poradcem, také nepřijdou zkrátka: ČS na začátku tohoto týdne snížila úrokové sazby hypoték; klienti tak mohou v pobočkách ČS požádat o hypotéku s výhodnou sazbou od 2,69 %, při refinancování z jiné banky mají navíc odhad nemovitosti zdarma

V pondělí 16. června spustí Česká spořitelna na svém Facebooku unikátní akci: všem, kdo se zaregistrují přes speciální aplikaci, garantuje úrokovou sazbu 2,68 %. Pokud se během 14 dnů do akce zapojí více než 250 zájemců, sníží banka všem přihlášeným sazbu dokonce až na 2,38 %. Akce se vztahuje na nové hypotéky s pětiletou fixací uzavřené do 31. července 2014, zájemci musejí také splnit standardní požadavky pro poskytnutí hypotéky. Akční nabídku lze využít i pro refinancování hypoték z jiných bank. S ojedinělým způsobem prodeje hypoték prostřednictvím Facebooku přišla Česká spořitelna jako první banka v České republice letos v lednu a setkala se s obrovským zájmem klientů. Aktuálně je jedinou bankou na trhu, která tuto možnost nabízí.

„Jsme banka, která jde s dobou, a proto využíváme pro komunikaci s klienty moderní kanály, což v dnešní době sociální sítě nepochybně jsou,“ řekla Veronika Jančová, ředitelka úseku řízení retailových produktů a procesů České spořitelny. „V online prostředí, kde se příznivci nových technologií pohybují, jim nabízíme adekvátní produkty a služby. Na začátku letošního roku jsme vyzkoušeli prodej hypoték přes Facebook, a jak se ukázalo, klienti tuto nabídku vítali a volali po opakování. Nyní jim proto vycházíme vstříc, a to s ještě lepší sazbou než v lednu, kdy jsme akci představili poprvé,“ doplnila Veronika Jančová.

Všichni zájemci o výhodnou úrokovou sazbu se budou registrovat pomocí aplikace na facebookových stránkách České spořitelny. Pokud bude po skončení akce přihlášeno více než 250 lidí, banka všem sníží úrokovou sazbu na 2,38 %. Nyní je ideální chvíle pro ty, kdo uvažují o pořízení vlastního bydlení: na Facebooku ČS mohou snížit úrokovou sazbu sobě i ostatním. Zapojit se mohou jak všichni klienti České spořitelny, tak i neklienti. Banka myslí i na ty, kteří nechtějí řešit své bankovní záležitosti online a dávají přednost osobnímu kontaktu s bankovním poradcem: v pobočce jim nyní k hypotékám poskytne úrokovou sazbu od 2,69 %, pokud budou hypotéku refinancovat z jiné banky, dostanou navíc odhad nemovitosti zdarma.