Česká spořitelna nabízí Letní hypotéku s garantovanou sazbou 2,99 %, při sjednání pojištění schopnosti splácet dokonce 2,79 %

26.06.2013 12:06 Tisková zpráva: Česká spořitelna

Vzhledem k přetrvávajícímu zvýšenému zájmu o hypotéky České spořitelny přichází banka s mimořádnou letní nabídkou. V období od 1. července do 15. srpna 2013 si mohou klienti sjednat Hypotéku ČS s garantovanou úrokovou sazbou 2,99 %. Pokud si k hypotéce pořídí ještě pojištění schopnosti splácet, které jim zajistí splácení hypotéky i v případě mimořádných životních událostí, získají garantovanou úrokovou sazbu dokonce 2,79 %.

Tuto sazbu dostanou všichni klienti, kteří v době trvání akce požádají o Hypotéku ČS s fixací na 5 let a to až do 90 % hodnoty nemovitosti, splní standardní podmínky pro poskytnutí úvěru a budou hypotéku splácet z aktivního účtu České spořitelny. Nabídka platí i pro klienty jiných bank, kteří ji mohou využít k refinancování svých stávajících hypoték, a to bez nutnosti vázat se na konec fixace úrokové sazby, akční úrokovou sazbu jim Česká spořitelna garantuje až rok dopředu.

Kromě Letní hypotéky s garantovanou sazbou 2,99 % a 2,79 % jsme navíc připravili hypoteční novinku pro mladé klienty do 30 let, kdy od 1. července do 30. září 2013 získají k Hypotéce ČS zdarma službu „Variabilita splátek“, uvedla Veronika Jančová, ředitelka úseku řízení retailových produktů České spořitelny. „Mladí do 30 let mají tuto službu, která jim nabízí možnost přerušení splácení, odkladu na začátku splácení či změny splátek v průběhu splácení, zdarma k hypotékám do 2 milionů Kč s fixací na 5 a více let spláceným z aktivního účtu u České spořitelny“, dodala Veronika Jančová.

Hypotéka České spořitelny patří dlouhodobě mezi nejoblíbenější hypoteční produkty na českém trhu. Česká spořitelna ji poskytuje bez poplatku za vyřízení. Hypotéka klientům vedle nízké úrokové sazby a možnosti bezfakturového čerpání na výstavbu nabízí i možnost zmíněného variabilního splácení. Klienti výhodnou nabídku oceňují a mají zájem i o refinancování hypoték z jiných finančních institucí. Kvalitu naší hypotéky ocenila i odborná porota soutěže Fincentrum Banka roku, která jí udělila titul Hypotéka roku 2012. Prostřednictvím Hypotéky České spořitelny mohou klienti financovat i družstevní bydlení, privatizaci bytu od města či obce nebo i výstavbu dřevostaveb.