ČMSS k nově uzavřené smlouvě o stavebním spoření přidá tablet

11.11.2015 03:11 Tisková zpráva: Českomoravská stavební spořitelna

V rámci kampaně na podporu stavebního spoření bude Českomoravská stavební spořitelna k nově uzavřeným smlouvám rozdávat tablety. ČMSS nabízí mezi stavebními spořitelnami nejvyšší úrokovou sazbu na spoření se zhodnocením 1,3 % ročně.

Českomoravská stavební spořitelna (ČMSS) připravila na konec roku kampaň na podporu uzavírání smluv o stavebním spoření. „Stavební spoření je mezi bezpečnými produkty stále nejvýhodnější formou spoření. Nabízíme úrokovou sazbu 1,3 %, po přičtení státní podpory tak u nás klienti mohou při optimální měsíční úložce získat efektivní zhodnocení 3,5 % ročně,“ vysvětluje člen představenstva ČMSS Manfred Koller.

„V aktuální kampani chceme stavební spoření ještě více zatraktivnit především pro mladé lidi, proto budeme k nově uzavřeným smlouvám jako dárek rozdávat tablety Lenovo,“ dodal Manfred Koller. Nabídka je určena pro všechny zájemce do 29 let, kteří od 16. do 27. listopadu letošního roku uzavřou smlouvu o stavebním spoření s maximální cílovou částku do 500 tisíc korun.

Stavební spoření patří dle celé řady srovnání mezi bezrizikovými produkty k nejvýnosnějším, efektivní zhodnocení může dosáhnout až 3,5 %. Výhodou oproti spořicím účtům či termínovaným vkladům je i garance úrokové sazby po dobu šesti let. Českomoravská stavební spořitelna letos za prvních devět měsíců roku uzavřela více než 135 tisíc nových smluv o stavebním spoření.