ČMSS zvýhodňuje spoření dětí do jednoho roku bonusem až 3000 korun

30.06.2009 04:06 Tisková zpráva: Českomoravská stavební spořitelna

Nejmenší klienti mají u Českomoravské stavební spořitelny od začátku července po celé tři měsíce zcela zdarma sjednání prvotní smlouvy o stavebním spoření s cílovou částkou až 300 000 korun.

Uzavře-li zákonný zástupce dítěte, zpravidla jeden z rodičů, v období od 1. července  2009 do 30. září 2009 prvotní smlouvu o stavebním spoření pro dítě do jednoho roku věku, ušetří tak až 3000 korun. Smlouvu pro své dítě přitom může uzavřít ještě v den jeho prvních narozenin. „Stavební spoření je i z těchto důvodů opravdu tím nejlepším rozhodnutím. A rodičům se vyplatí smlouvu uzavřít a také na ni pravidelně spořit,“ uvedl ke zvýhodněné nabídce místopředseda představenstva ČMSS Manfred Koller.

Roční efektivní úroková míra stavebního spoření u ČMSS dosahuje až 6,94 procenta. Zároveň jde o produkt maximálně bezpečný. „Aktuální průzkum potvrzuje, že 85 procent českého obyvatelstva hodnotí stavební spoření jako nejbezpečnější formu investic,“ dodal Manfred Koller.

Klient ČMSS má i důležitou jistotu v úvěrové fázi. Již od uzavření smlouvy o stavebním spoření ví, jakou bude mít úrokovou sazbu jeho úvěr ze stavebního spoření a že měsíční splátka úvěru bude neměnná až do úplného splacení úvěru. Tato jistota se samozřejmě týká i smlouvy, kterou uzavře rodič ve prospěch svého potomka.

Smlouvu o stavebním spoření s Liškou mohou zájemci pro své dítě uzavřít na všech místech obchodní sítě ČMSS. Jejím základem a nosným pilířem je více než 2800 zkušených finančních poradců ČMSS, kteří jsou připraveni poskytnout poradenský servis v místě a termínu dle přání a možností každého klienta.