Colliers International je na pátém místě v žebříčku IAOP® 2014 100 Top globálních outsourcingových společností

07.07.2014 12:07 Tisková zpráva:

Colliers International se umístila na pátém místě v žebříčku 100 globálních outsourcingových společností pro rok 2014, který sestavuje asociace International Association of Outsourcing Professionals‘ (IAOP®) (Mezinárodní asociace outsourcingových profesionálů). V minulém roce Colliers patřilo 17. místo. Výborné umístění Colliers International je výsledkem jejího výkonného vedení, globální přítomnosti, řízení zaměstnanců, uznání a certifikátů. Společnost se v žebříčku 100 globálních outsourcingových společností asociace IAOP® umístila podeváté v řadě, tedy od roku 2006, kdy byl seznam vydán poprvé.

„Jsme nadšeni, že jsme byli asociací IAOP® vyhlášeni jako pátá nejlepší globální outsourcingová společnost. Je to uznání našeho pokračujícího rozvoje inovativních strategií, které lépe slouží našim korporátním klientům,“ řekl Doug Frye, prezident a generální ředitel Colliers International a dodal: „Jsme  připraveni i nadále posilovat naši nabídku podnikových technologií za účelem zachování pozice předního hráče v oboru komerčních realit a průkopníka v odvětví jako celku.“

„Celá řada nejlepších světových značek se obrací na Colliers, abychom jim pomohli nasměrovat jejich potřeby v oblasti realit, a my jsme hrdí na to, že IAOP® stále uznává hodnotu, kterou našim klientům přinášíme,“ řekl Scott Nelson, prezident korporátních řešení ve Spojených státech a dodal: „Poskočit nahoru v žebříčku o tolik míst oproti minulému roku ukazuje rostoucí vliv Colliers jako outsourcingového partnera pro mezinárodní koroporace.“

Asociace IAOP® zařadila Colliers na páté místo v žebříčku 100 globálních outsourcingových společností, který zahrnuje 75 velkých firem a 25 menších společností. IAOP® také ocenilo řadu dalších dílčích vítězů. Colliers si tak zajistila další ocenění, včetně:

• Lídři v počtu center po celém světě

• Ocenění pro firmy umísťující se pravidelně

• TOP 10 lídrů

• Služby v oblasti realit a řízení finančních aktiv

• Technická správa

• Korporátní služby

• 20 nejlepších společností:

• Služby

• Oblast Kanady

• TOP 20 lídrů:

• Maloobchod a spotřební zboží

• Technologie (Hardware a Software)

• Působnost v západní Evropě

• Působnost ve Spojených státech

• Nejvíce zaměstnanců ve Spojených státech

Žebříčky jsou založeny na přihláškách obdržených a vyhodnocených nezávislou porotou sestavenou asociací IAOP®, která má více než 120 000 členů a spolupracovníků po celém světě. Porotu pro rok 2014 vedl hlavní poradce IAOP®, myšlenkový vůdce Jagdish Dalal, který je také COP a prezidentem JDalal Associates, LLC.

Společnosti byly IAOP® posuzovány na základě čtyř rozhodujících ukazatelů: velikost a růst; reference zákazníků, uznání a certifikace společnosti; organizační schopnosti a schopnosti řízení; výkonné vedení. Další podrobnosti o relativním pořadí, procesu výběru a silných stránkách jednotlivých společností jsou představeny ve speciální inzertní sekci asociace IAOP® ve vydání Fortune 500 magazínu FORTUNE® z 16. června.

„Soutěž se každoročně jmenuje The Global Outsourcing 100 a seznamy nejlepších světových outsourcingových poradců dosahují nejvyšších úrovní,“ řekl Jagdish Dalal a dodal: „Vzhledem k silné konkurenci je přítomnost v těchto seznamech velkým uznáním a oceněné společnosti by měly být hrdé na dosažení excelentních výsledků v této oblasti.“

Úplný seznam Top 100 globálních outsourcingových společností je k vidění v magazínu FORTUNE® z 16. června a na odkazu: http://www.IAOP.org.