08. 09. 2015

CTP dál expanduje. Otvírá 5 nových CTParků

Remon Vos, ředitel společnosti, dodává: “Rozšiřování sítě CTPark Network hrálo v srpnu významnou roli, a i nadále máme v plánu pokračovat ve výstavbě nemovitostí pro nové klienty či rozšířování areálů pro klienty stávající. Naší snahou je i nadále připojovat do sítě CTPark nové parky, abychom uspokojili poptávku našich klientů. Přidání dalšího rumunského parku dokazuje, že se CTP stává stále silnějším regionálním hráčem.“

Stručná charakteristika nových CTParků:

CTPark Prague West

CTPark Prague West se nachází v Chrášťanech, přímo na křižovatce pražského okruhu a dálnice D5 směrem k Plzni a dále do Německa. Park je ideální pro širokou škálu firem z průmyslových odvětví, které chtějí využít výhodnou polohu vedle českého hlavního města, stejně jako výborné dopravní spojení do západní Evropy.

CTPark Humpolec II

REKLAMA

CTPark Humpolec II je strategicky umístěn na dálnici D1 v geografickém středu České republiky, na půli cesty mezi Prahou a Brnem. Vzdálenost do Humpolce a okolních měst, s celkovým počtem obyvatel více než 200.000, zajišťuje dostupnost kvalifikované pracovní síly. Park je ideální pro společnosti zabývající se logistikou, high-tech či automobilovým průmyslem.

CTPark Blatnice

CTPark Blatnice se nachází jen 17 km od města Plzně na dálnici D5 směrem k německé hranici. Nedaleká Plzeň je domovem množství technických univerzit, které činí CTPark Blatnice ideálně situovaným k využítí kvalifikovaných a dostupných talentů.

CTPark Holubice

REKLAMA

CTPark Holubice se nachází 15 km východně od Brna, na dálnici D1 směrem na Ostravu a křižovatce E50 směrem ke Starému Městu a slovenským hranicím. Park se nachází pouhých 15 minut jízdy od mezinárodního letiště v Brně.

CTPark Sibiu

CTPark Sibiu se nachází ve stejné vzdálenosti od Bukureští (267 km) a maďarských hranic (268 km), v oblasti, která má nejdelší průmyslovou tradici v Rumunsku. Sibiu je domovem pro 148,000 obyvatel, z nichž je 40 % zaměstnaných v průmyslových činností. Park se nachází v okolí dvou evropských tras – E 68 a E81 – a jen kousek od dálnice A1, která vede z města Sibiu k maďarské hranici. Díky mnohojazyčné povaze regionu je CTPark Sibiu ideální pro firmy zabývající se lehkou výrobu, logistikou a kancelářemi/ R&D.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.57 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu