12. 11. 2008

Subjekty:
Hypoteční banka

Dálkový přístup do katastru nemovitostí využilo více než deset tisíc klientů

„Zájemce o hypotéku si samozřejmě může opatřit výpis i sám, ale dálkový přístup mu podstatně ulehčí práci. Nikomu se nechce trávit čas na úřadech, navíc díky dálkovému přístupu mohou zájemci získat hypotéku rychleji, což při pořizování vlastního bydlení jistě uvítají,“ vysvětluje Radomíra Papoušková, ředitelka vývoje produktů Hypoteční banky.

Služba dálkový přístup do katastru nemovitostí je klientům Hypoteční banky poskytována zdarma. K vyřízení hypotéky pak stačí pouze dva doklady – potvrzení o výši příjmů a kupní smlouva, ostatní dokumenty již zajistí pracovník přímo na pobočce.

Dálkový přístup do katastru ocenila i odborná porota letošního ročníku soutěže Zlatá koruna, která mu udělila prvenství v kategorii Hypotéky. “Tato cena a všechny další, které Hypoteční banka získala v letošním a uplynulém roce, nás pravidelně motivují k dalšímu zjednodušování postupů a inovacím v oblasti nabízených produktů,“ potvrzuje Radomíra Papoušková. Od začátku letošního roku již banka uvedla na trh Investiční hypotéku a Hypoteční úvěr kombinovaný s investičním životním pojištěním nebo zjednodušila čerpání úvěru při výstavbě a rekonstrukci tím, že klienti již nemusejí předkládat faktury za stavební materiál a práce.

Tisková zpráva Hypoteční banky

Vývoj Swiss Life Hypoindexu