Developeři přepsali historický rekord v počtu prodaných nových bytů v Praze za jedno čtvrtletí. Za první tři měsíce letošního roku prodali celkem 1850 bytů

14.04.2015 08:04 Tisková zpráva: EKOSPOL

„Z výsledků plyne jasný závěr – lidé chtějí vlastní bydlení. Daří se jim, ohledně své budoucnosti jsou optimisté a kvůli koupi bytu se nebojí zadlužit. To je pro nás developery skvělá zpráva, ale zároveň výzva k další přípravě nových projektů. EKOSPOL v letošním roce uvedl do prodeje již téměř 350 bytů v osmé etapě projektu Panorama Kyje a první etapě EKOCITY Hostivař. V obou projektech vyprodáváme byty doslova kosm ickou rychlostí. Například v EKOCITY Hostivař jsme prodali přes 100 bytů za jediný týden,“ říká Evžen Korec, generální ředitel a předseda představenstva společnosti EKOSPOL, lídra bytové výstavby v České republice. „V projektu EKOCITY Hostivař jsme přišli s absolutní novinku – byty 1+kk+sk. Vybrané menší byty disponují moderně vyřešeným stavebně odděleným spacím koutem. Díky optimalizaci na všech stupních výstavby včetně minimalizace zisku jdeme proti trendu na trhu a zlevňujeme. Byty 1+kk+sk jsme nabídli v cenách začínajících na 990 tisíci korunách, 2+kk na 1,55 milionu a 3+kk na 2,34 milionu korun,“ uzavírá Evžen Korec.