Developerská společnost Resort Living zahájila prodej i realizaci I. etapy projektu Konopiště resort.

21.04.2009 04:04 Tisková zpráva:

Developerská společnost Resort Living s.r.o. v minulém měsíci představila I. etapu projektu Konopiště resort. V té době byl zahájen také její oficiální prodej. K němu si společnost přizvala makléře se specializací na luxusní nemovitosti – Svoboda & Williams.

Spolu se zahájením oficiálního prodeje již probíhá také rezervace vil v I. a II. etapě.

Navíc makléř projektu Svoboda&Williams potvrdil své exkluzivní zaměření podpisem rezervační smlouvy na sportovní loft s elitním hráčem NHL, Patrikem Eliášem.

Patrik Eliáš, který je mimo hokejovou sezónu vášnivým golfistou, se nadchl pro koncepci sportovních studií a loftů v Apartmánovém domě Kunc.  Strategické umístění projektu necelý 1 km od golfových hřišť na Konopišti jej přesvědčilo. Vybral si sportovní Loft, který je řešen tak, že má otevřený obývací prostor s kuchyňským koutem, ložnici s prostornou koupelnou a terasu s krásným výhledem do přírody. Na tu je přístup ze všech částí loftu.

"Projekt Konopiště Resort mne velmi zaujal nejen svým konceptem a kvalitou architektonického zpracování, ale i jako zajímavá investice do budoucnosti. Navíc koncept špičkové soudobé residenční architektury v lokalitě, která nabízí výborné sportovní vyžití, možnost odpočinku a přitom je velmi dobře dostupná z Prahy, je pro mne zárukou kvalitního bydlení," řekl Patrik Eliáš, který se zároveň s koupí v apartmánovém domě KUNC stal ambasadorem sportovních studií a loftů v rámci projektu.

Projektu Konopiště Resort bylo 30. 3. uděleno stavební povolení pro celkovou infrastrukturu a domy a vily v I. etapě, které nyní nabývá právní moci. Elektrické i telefonní sítě společností ČEZ a O2 jsou již připraveny k podzemnímu přeložení, čímž bude oficiálně zahájena stavební činnost na pozemku.

Dalším důležitým bodem je výběrové řízení na stavební firmy. Ve finálním kole je také místní firma z Benešovska. Pokud uspěje, bude tím mimo jiné poskytnuta příležitost k vytvoření zajímavé pracovní nabídky.

Konopiště resort je butikový rezidenční development, který byl poprvé veřejnosti představen v únoru letošního roku. Ve své kolekci soudobé architektury, kterou nabízí I. etapa projektu, je Apartmánový dům Kunc se sportovními studii, lofty se zahradami a limitované penthousy s terasami. Dále čtyři originální rodinné domy Maura a kolekce reprezentativních Majestic Vil –  Vila Stempel, Vila Eichler a dvě Vily Sládeček.

Celková rozloha pozemků, na kterých Konopiště resort vzniká je více než 100,000 m2, z toho zastavěná plocha bude činit 15,000 m2.

Celková investice výstavby projektu (jeho všech etap) je odhadována na
34,5 mil. EURO.