Do čela skupiny LEXXUS Group byl jmenován Karel Bor. Jako nový generální ředitel chce především ještě více posílit pozici značky Lexxus Norton v luxusním segmentu pražského realitního trhu.

13.10.2016 10:10 Tisková zpráva:

V nové funkci Karel Bor zúročí dlouholetou praxi ve vedoucích pozicích developerských a realitních společností, mezi něž patří například realitní kancelář Knight Frank, skupina IMMOFINANZ Group či developerská společnost UBM. V těchto firmách získal bohaté znalosti a zkušenosti v oblasti prodeje či pronájmu rezidenčních a komerčních nemovitostí i na poli developmentu a investiční činnosti. Vystudoval The University of Glasgow, kde získal titul MBA, a The College of Estate Management v Readingu.

Karel Bor ke své nové pozici dodává: „Mým hlavním cílem je podílet se na dalším rozvoji Lexxus Norton jako prémiové značky. Neberu samozřejmě ze zřetele ani rozvoj značky LEXXUS, který povede k jejímu růstu. Chtěl bych významně posílit její roli jako prodejce kvalitních rezidenčních nemovitostí a v neposlední řadě přesvědčit developery o výhodách, které s sebou přináší spolupráce na marketingu a prodeji s profesionálním partnerem s hlubokými zkušenostmi a znalostmi trhu. Právě ty považuji za naši největší přidanou hodnotu.“

Tisková zpráva: LEXXUS