Do skupiny FINEP přibyla nová společnost FINEP Finanční služby poskytující poradenství při koupi nemovitosti

11.09.2008 11:09 Tisková zpráva:

Společnost FINEP Finanční služby, patřící do developerské skupiny FINEP Holding, SE, nabízí klientům v České republice a na Slovensku komplexní finanční servis související s nákupem nemovitostí. V první fázi nabídne služby hypotečního centra, začátkem roku 2009 připojí služby z oblasti životního pojištění, neživotního pojištění a další. Klienti mohou využívat služby FINEP Finanční služby také prostřednictvím internetových stránek www.finepfs.cz

„Našim klientům najdeme individuální řešení s ohledem na jejich současné portfolio finančních produktů ušité přesně na míru dle jejich potřeb, navíc s garancí nejlepších aktuálních podmínek u všech našich partnerů,“ uvedl Vladimír Zuzák, ředitel společnosti FINEP Finanční služby.

FINEP Finanční služby poskytne každému zákazníkovi výběr z uceleného portfolia finančních produktů, které nejsou vázány na jeden subjekt, ale na více poskytovatelů finančních služeb v uvedené oblasti – hypoteční banky, stavební spořitelny a pojišťovny. Díky spolupráci s mnoha partnery tak FINEP Finanční služby jako první developer poskytne komplexní řešení a bezkonkurenční podmínky financování nového bydlení.

Nejdůležitější služby FINEP Finanční služby:

– komplexní řešení při financování nemovitosti

– vyřízení je zdarma, klient hradí pouze poplatky spojené s úvěrem, a to pouze v některých případech

– vyjednání nejlepších podmínek u spolupracujících partnerů a jejich případné kombinace

– kompletní servis spojený s vyřízením úvěru či nastavením finančního plánu projednání úvěru s prodávajícím

– zajištění rychlého a bezproblémového čerpání úvěru

– snížení rizika případného zamítnutí volbou vhodného produktu a finančního partnera

– od počátku roku 2009 vyřízení všech dalších potřebných finančních produktů (pojištění životní, neživotní, pojištění schopnosti splácet a s nimi spojené služby, například vinkulace pojištění a další)

– rychlou reakci na veškeré potřebné změny, pomoc při fixaci, přechodu na novou úrokovou sazbu, refinancování, vložení mimořádného vkladu, doplacení…

S FINEP Finanční služby mohou klienti financovat:

– koupi pozemku, bytu, domu, spoluvlastnického podílu

– koupi nebytového prostoru