12. 12. 2011

Subjekty:
Hypoteční banka

Do týmu Hypoteční banky přichází Jan Bojko z ČSOB

Jan Bojko (32) přichází do Hypoteční banky z mateřské ČSOB, kde poslední dva roky působil na pozici Výkonného manažera pro Podporu prodeje spotřebního financování. Podílel se tu na přípravě obchodních plánů pro ČSOB banku a Poštovní spořitelnu, zodpovídal za strategii a podporu prodeje v jednotlivých kanálech skupiny ČSOB. Jeho předchozím působištěm byla od roku 2000 společnost Cetelem ČR, a.s., kde během devíti let prošel několika pozicemi obchodního charakteru. Jan Bojko vystudoval Czech-German Business Academy a později absolvoval také The Institute of Finance and Administration. Od roku 2009 studuje Master degree v oboru Marketingová komunikace.

V Hypoteční bance bude odpovídat za řízení vztahů ve skupině ČSOB, ve které Hypoteční banka v rámci strategie multibrandu poskytuje hypoteční úvěry na bydlení.

„Využití tržní síly Hypoteční banky a zároveň vnitřního obchodního potenciálu celé skupiny ČSOB v poskytování hypotečních úvěrů na bydlení by pro nás mělo být příležitostí k dalšímu upevňování silné obchodní pozice Hypoteční banky na tomto trhu,“ říká Jan Bojko.

REKLAMA

Jan Bojko je svobodný, ve volném čase se věnuje cyklistice, fitness a akvaristice.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.62 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu