Dubnová akční nabídka Hypoúvěru Modré pyramidy

01.04.2014 01:04 Tisková zpráva: Modrá pyramida stavební spořitelna

Pro měsíc duben připravila Modrá pyramida akční nabídku Hypoúvěru, která platí pro žádosti o úvěr podané v období od 1. do 30. dubna 2014. Pro toto období platí speciální nabídka garantované sazby 2,94 % p.a. u Hypoúvěru 85 a také zpracování úvěru a ocenění nemovitosti ZDARMA.

Hypoúvěr je určen především na pořízení bydlení nebo na rozsáhlejší rekonstrukci. Modrá pyramida ho poskytuje již od výše 200 000 Kč a je možné jej čerpat až do výše 100 % hodnoty nemovitosti. Klient si může splátky rozložit až na 28 let.

V rámci finančního poradenství si mohou klienti v Modré pyramidě vyřídit vše kolem financování bydlení – například na koupi či stavbu nemovitosti Hypoúvěr nebo hypotéku, na financování rekonstrukcí v nižších částkách je vhodný Rychloúvěr, který lze získat bez zajištění, na renovaci bytového domu zase Renoúvěr Multi. Součástí klientského servisu je i nabídka odpovídajícího pojištění. Komplexní služby včetně široké nabídky nemovitostí poskytuje Modrá pyramida také ve svých Hypocentrech, které má v osmi velkých městech České republiky.