EKOSPOL dál přitvrzuje cenovou revoluci! Dnes začíná prodávat další projekty za údajně „dlouhodobě neudržitelné ceny“

13.02.2013 04:02 Tisková zpráva: EKOSPOL

Přední česká developerská společnost EKOSPOL dnes zahajuje prodej dalších 122 nových bytů ve svých dvou úspěšných projektech. Rozšiřuje tak svou nabídku v Praze o další superlevné nové byty. Ceny bytů v projektech Panorama Kyje III a Viladomy Dubeč začínají již na 36 tisících korun za metr čtvereční včetně DPH.

Třetí etapa úspěšného bytového areálu Panorama Kyje nabízí nově dalších 72 nových bytů ve dvou čtyřpodlažních viladomech v docházkové vzdálenosti metra. O dalších 50 bytů ve dvou viladomech se pak rozrostla nabídka bytů v komorním bytovém areálu Viladomy Dubeč na Praze 10.

Panorama Kyje: Bezkonkurenčně nejlevnější nové byty na metru!
Ceny bytů v projektu Panorama Kyje III byly stanoveny ještě níže, než v předchozí a již téměř prodané druhé etapě. Jedná se tak s přehledem o nejlevnější nové byty v celém městském obvodě Praha 9 a o jednoznačně nejlevnější nové byty na metru v celé Praze. Ceny startují na neuvěřitelných 36 000 Kč/m2 včetně DPH.

Byt 1+kk s balkonem je zde tedy k mání již za 1,29 mil. Kč včetně DPH, za byt 2+kk zaplatí kupující od 1,6 mil. Kč. Rozšířena byla i nabídka rodinných bytů o dispozicích 3+kk a 4+kk, když třípokojové byty mohou zájemci zakoupit již za 2,5 mil. Kč a čtyřpokojové od 3,3 mil. Kč včetně DPH.

„Když jsme vloni na podzim rozjeli cenovou revoluci v Horních Měcholupech, byli jsme příjemně překvapeni obrovským zájmem kupujících. Podle nás je příznivější cenová úroveň nových bytů novou realitou českého rezidenčního trhu. Nová nabídka superlevných bytů v Kyjích tak je logickým pokračováním naší cenové revoluce, v níž budeme navzdory údajné dlouhodobé neudržitelnosti našich cen i nadále pokračovat. V dalších etapách máme připraveno ještě nejméně 400 takových bytů,“ říká Evžen Korec, generální ředitel a předseda představenstva společnosti EKOSPOL.

A netají se tím, že v trendu bezkonkurenčních cen kvalitních nových bytů na pražském trhu plánuje pokračovat. „Dnes to mají klienti relativně jednoduché – kdo chce nejlevnější nové byty v Praze, jde do Měcholup. Kdo hledá nejlevnější nové byty na metru, jde za námi do Kyjí. V následujících měsících ale připravíme do nabídky další lokality tak, aby v každé velké rozvojové oblasti Prahy byl jeden superlevný projekt. Chceme, aby se značka EKOSPOL stala synonymem pro kvalitní a zároveň nejlevnější byty.“

Viladomy Dubeč: Luxusní rodinné bydlení za dostupnou cenu!
Naopak zcela jinou filosofií jde další etapa projektu Viladomy Dubeč, který nabízí celkem 118 nových bytů v komorním bytovém areálu ve vilové čtvrti. Projekt je doslova šit na míru rodinám s dětmi, které hledají klidné a zdravé bydlení s dostatkem soukromí. Většina bytů v projektu je o dispozicích 2+kk až 4+kk a disponuje obrovskými předzahrádkami či terasami s krásným výhledem do vilové čtvrti. Ceny bytů zde začínají na 41 tisících korun za metr čtvereční vč. DPH.