EKOSPOL dnes zahájil prodej bytového projektu Nové Měcholupy II

01.06.2010 02:06 Tisková zpráva: EKOSPOL

Jeden z největších českých rezidenčních developerů, EKOSPOL a.s., dnes zahájil prodej prvních 54 bytů v novém bytovém projektu Nové Měcholupy II. V duchu dlouhodobé firemní strategie „Záruka nejnižší ceny!“ stanovil EKOSPOL i v tomto projektu nejnižší možné ceny nových bytů. Ty začínají na 1,4 mil. Kč vč. DPH u bytu o dispozici 1+kk, 2+kk zde zájemci pořídí již za 1,9 mil. Kč.

Bytový areál Nové Měcholupy II vyroste mezi ulicemi Janovská a Hornoměcholupská. Bude tvořen dvěma sedmipodlažními bytovými domy, které se díky nezaměnitelné architektuře stanou novou dominantou Horních Měcholup. Projekt charakterizuje široká nabídka bytů o dispozicích 1+kk až 3+kk, u všech bytů jsou navrženy atraktivní balkony nebo terasy. Parkování obyvatel bude zajištěno jak v podzemních garážových stáních, tak i na povrchu.

Koncepce projektu – ideální startovací bydlení

Bytový areál Nové Měcholupy II byl projektován především jako ideální startovací bydlení. „Dokonalá kombinace bezkonkurenční ceny s vynikající lokalitou a skvělou dopravní dostupností do centra Prahy jsou přesně těmi lákadly, které dnes zájemci nejen o startovací bydlení vyhledávají“ přibližuje Evžen Korec, generální ředitel a předseda představenstva společnosti EKOSPOL a.s.

Projekt Nové Měcholupy II vyroste v tradiční a žádané rezidenční lokalitě v blízkosti Hostivařské přehrady. Lokalita vyniká zejména výbornou občanskou vybaveností s množstvím škol, mateřských školek a obchodů. Díky mnoha parkům a dětským hřištím však poskytuje také dostatek prostoru pro sport a relaxaci. Výběr míst pro aktivní trávení volného času rozšiřuje golfový areál, vzdálený jen pár minut chůze.

Na stanici metra C – Háje se budoucí obyvatelé dostanou pravidelnými autobusovými linkami do 10 minut. Na vlakovou stanici Nádraží Horní Měcholupy dojedou stejným způsobem za necelé 2 minuty. Díky přímému vlakovému spojení tak mají centrum města na dosah za pouhých 20 minut!

Financování výhradně z vlastních zdrojů – jistota včasného dokončení stavby

Začátek výstavby bytového areálu Nové Měcholupy II je plánován na přelom letošního a příštího roku. Jak je u Ekospolu pravidlem, výstavba bude financována výhradně z vlastních zdrojů. To je také dalším lákadlem projektu. „Zejména v dnešní době preferují klienti jistotu, že jejich bydlení bude dokončeno včas a v dohodnuté kvalitě. Pouze developer, který staví výhradně z vlastních finančních prostředků, jim to může zaručit,“ vysvětluje Evžen Korec.

Dalším z řady pozitiv je vedle záruky kvalitního provedení stavebních prací, které dokládá zástup více než 8 000 spokojených klientů Ekospolu, také použití pokročilého systému zateplení obvodových stěn. „Díky nim obyvatelé ušetří až 20 % ročních nákladů na vytápění v porovnání s běžnými novostavbami,“ uzavírá Korec.