27. 07. 2011

Subjekty:
EKOSPOL

EKOSPOL dokončil bytový areál Viladomy Uhříněves I. Všechny byty vyprodány před dokončením!

Slavnostní otevření bytového areálu proběhlo v úterý 26.07.2011 za účasti novinářů a významných osobností veřejného života. Na úvod poděkoval společnosti EKOSPOL za zásluhy o rozvoj městské části Praha – Uhříněves její místostarosta, Ing. Martin Turnovský. Rezidenční projekt, postavený výhradně z vlastních finančních prostředků, dále ocenili Ing. Miloslav Mašek, generální ředitel Svazu podnikatelů ve stavebnictví ČR a Ing. Jan Sadil, generální ředitel a předseda představenstva Hypoteční banky. Za generálního dodavatele stavby, společnost Průmstav, a.s., pak promluvil její obchodní ředitel Ing. Milan Valenta. Bližší charakteristiku bytového areálu a zároveň ocenění oboustranně špičkové spolupráce s dodavatelem stavby vyzdvihl Ing. Zdeněk Janda, vedoucí manažer projektu ze společnosti EKOSPOL. Závěrečné slovo a poděkování všem spolupracovníkům, kteří se na realizaci a prodeji dalšího velmi úspěšného rezidenčního projektu podíleli, na závěr přednesl RNDr. Evžen Korec, CSc., generální ředitel a předseda představenstva společnosti EKOSPOL a.s.

Viladomy Uhříněves I.: Všechny byty vyprodány před dokončením!

Zásadní odlišností bytového areálu „Viladomy Uhříněves“ v porovnání s konkurenčními developerskými projekty je fakt, že v době dokončení jsou všechny byty beznadějně vyprodány. „V současné době jen stěží najdete na českém trhu jiného developera, kterému by se podařilo prodat všechny byty v projektu ještě před dokončením. Na poptávku po našich bytech v Uhříněvsi jsme zareagovali zahájením výstavby druhé etapy, která nabídne dalších 58 bytů. Dnes, rok před jejím dokončením, je i druhá etapa z více než 63 % prodána,“ pochvaluje si výborné prodejní výsledky Evžen Korec, generální ředitel a předseda představenstva EKOSPOL a.s.

REKLAMA

V reakci na vysokou poptávku po bytech v Uhříněvsi urychlila společnosti EKOSPOL přípravu dalšího bytového areálu nazvaného „Vilapark Uhříněveská obora“. Zahájení prodeje je naplánováno na podzim letošního roku a ceny bytů budou začínat na 39 000 Kč za metr čtvereční vč. DPH.

Koncepce projektu: Dostupné bydlení ve vilové čtvrti

Bytový areál „Viladomy Uhříněves I.“ nabízí celkem 78 kvalitních nových bytů dispozic 1+kk až 4+kk. Je umístěn do nádherné mikrolokality v sousedství luxusní vilové zástavby. Tvoří jej čtyři dvou až třípodlažní viladomy, jejichž architektonické řešení je koncipováno tak, aby se domy staly harmonickým prvkem v okolní zástavbě a citlivým propojením viladomů se stávajícími vilami. U většiny bytů v 1. NP jsou navrženy velmi žádané předzahrádky, v horních podlažích pak atraktivní střešní terasy. Výborná dopravní dostupnost je zajištěna přímým vlakovým spojením na Hlavní nádraží, díky němuž netrvá cesta do centra déle než 20 minut. Stanice metra “C“ Háje je vzdálena pouhých 7 minut jízdy autobusem.

REKLAMA

EKOSPOL letos dokončí ještě jeden bytový areál

Dalším dokončeným bytovým areálem společnosti EKOSPOL v letošním roce bude projekt „Nový Park Písnice A“ s celkem 109 byty. Slavnostní otevření je naplánováno na říjen letošního roku. Dnes, téměř čtvrt roku před dokončením, je „Nový Park Písnice A“ vyprodán z téměř 90 %. Na své majitele zde čeká posledních 12 bytů, které každý den mizí z nabídky.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.57 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu