03. 04. 2012

Subjekty:
EKOSPOL

EKOSPOL hlásí dvě nová povýšení

Ing. Aleš Jungman (29) byl k 1. 4. 2012 jmenován do pozice zástupce vedoucího oddělení výběrových řízení a rozpočtů. V nové pozici bude zodpovídat za výběr generálních dodavatelů a subdodavatelů při výstavbě bytových areálů, organizaci a přípravu podkladů pro výběrová řízení, kalkulaci nákladů, tvorbu rozpočtů jednotlivých projektů, evidenci a hodnocení kvality dodavatelů.

Aleš Jungman přišel do EKOSPOL a.s. v srpnu loňského roku z vlastní stavební firmy JSH stavby. Předtím sbíral zkušenosti ve společnosti Berounská stavební, kde měl v pozici stavebního technika na starosti tvorbu nabídek a rozpočtů, výkazů výměr, poptávání a vyhodnocování nabídek subdodavatelů a koordinaci práce mezi stavbou a subdodavateli.

Aleš Jungman vystudoval obor Pozemní stavby a konstrukce na ČVUT v Praze. Vedle češtiny se domluví také anglicky. Mezi jeho záliby patří především cestování, jízda na kole a v zimě na snowscootu.

Jaromír Reitinger (49) byl k 1. 4. 2012 jmenován do pozice zástupce vedoucího manažera projektu Nové Měcholupy II. V nové pozici bude zodpovídat za koordinaci výstavby bytového areálu se 136 byty, každodenní kontrolu práce dodavatelů dle Kontrolního a zkušebního plánu, technický dozor investora na stavbě a s ním související administrativní agendu.

Jaromír Reitinger má téměř třicetileté zkušenosti z výstavby rezidenčních a administrativních komplexů i dopravní infrastruktury (v nákladovém vyjádření přesahují realizované stavby částku
1 miliardy Kč). Do EKOSPOL a.s. přišel v lednu letošního roku z developerské společnosti SATPO Development, kde působil jako manažer realizace projektů. Předtím pracoval na obdobných pozicích například ve společnostech Metrostav či Real Estate Management.

REKLAMA

Jaromír Reitinger vystudoval obor pozemní stavitelství na Střední průmyslové škole stavební v Praze 5. Kromě češtiny hovoří anglicky. Ve volném čase se nejraději věnuje lyžování, cyklistice a vysokohorské turistice.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.62 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu