EKOSPOL má nové vedení personálního sektoru, zástupcem ředitele je Zipser

14.10.2016 09:10 Tisková zpráva:

Dlouhodobý developerský lídr EKOSPOL změnil vedení personálního sektoru. Novým zástupcem ředitele sektoru se stal Jan Zipser (24), který do EKOSPOLU nastoupil letos v létě.

Čtyřiadvacetiletý Jan Zipser do EKOSPOLU přišel z Neurorehabilitační kliniky AXON, v níž byl výkonným manažerem. Zároveň působil jako koordinátor a analytik Svazu českého leteckého průmyslu. Vystudoval politologii na Fakultě mezinárodních vztahů VŠE Praha. Během studií se podílel na projektu Pražský studentský summit a pracoval i jako pomocná vědecká síla v Ústavu pro soudobé dějiny AV ČR.

Ve svém volném čase hraje míčové hry, běhá maratony a hraje golf. Rád cestuje, hraje společenské hry a zajímá se o mezinárodní vztahy.
Honza za poměrně krátkou dobu v EKOSPOLU prokázal organizační talent i schopnosti vést personální sektor. Proto jsem se rozhodl povýšit ho na zástupce ředitele sektoru a očekávám, že se časem posune ještě o stupínek výše. Honza je dalším příkladem toho, že talentovaným lidem umožňuje EKOSPOL díky vhodnému prostředí pro uplatnění vlastních nápadů rychlý kariérní růst. Právě možnost seberealizace a podílení se na klíčových rozhodnutích firmy, která je dlouhodobým lídrem trhu, láká do EKOSPOLU tisíce lidí ročně,“ podotkl generální ředitel a předseda představenstva společnosti EKOSPOL Evžen Korec. Dodal, že EKOSPOL je nejlépe platící firmou ve stavebnictví a mzdy ve společnosti patří k jedněm z nejvyšších i v rámci celé ČR.

Tisková zpráva: EKOSPOL