EKOSPOL připravuje další bytový projekt. V Uhříněvsi postaví více než 150 bytů

29.08.2011 02:08 Tisková zpráva: EKOSPOL

Přední česká developerská společnost EKOSPOL a.s. doplní již počátkem září nabídku nových bytů v Praze o další vysoce atraktivní rezidenční projekt. Bytový areál Vilapark Uhříněveská obora nabídne celkem 151 bytů v těsném sousedství chráněné Obory v Uhříněvsi. Hlavním lákadlem projektu bude konečná cena bytů – podle dlouhodobé strategie developera půjde o jednoznačně nejlevnější kvalitní nové byty v Uhříněvsi.

EKOSPOL v Uhříněvsi: Nejprodávanější byty současnosti!

Bytový areál Vilapark Uhříněveská obora naváže na vynikající prodejní výsledky projektu Viladomy Uhříněves, který společnost EKOSPOL v této městské části již realizuje. První etapa Viladomů Uhříněves s celkem 78 byty, která byla dokončena v létě letošního roku, byla již před dokončením beznadějně vyprodána! Druhá etapa, která se dokončí v létě příštího roku a nabídne 58 bytů, je nyní, téměř rok před dokončením, prodána již z více než 60 %!

EKOSPOL tak nabídkou dalších bytů reaguje na obrovskou poptávku po kvalitním rodinném bydlení v Uhříněvsi. „Městská část Praha-Uhříněves je díky vynikající občanské vybavenosti, dobré dopravní dostupnosti centra města a bezprostřední blízkosti zeleně jednou z vůbec nejvyhledávanějších lokalit pro bydlení, zejména pro mladé rodiny s dětmi. Nám se tu povedlo to, co žádnému jinému významnému developerovi v dnešní době – mít všechny byty vyprodány ještě před dokončením výstavby. Proto jsme se rozhodli nabídnout zájemcům o bydlení další nové byty právě zde,“ říká Evžen Korec, generální ředitel a předseda představenstva EKOSPOL a.s.

Bydlení pro rodinu, nyní za nejlepší cenu!

V duchu cenové revoluce, kterou společnost EKOSPOL doslova rozpoutala na pražském Barrandově v červnu letošního roku, a v duchu dlouhodobé firemní strategie nazvané Záruka nejnižší ceny!, se nese i cenová strategie nového projektu Vilapark Uhříněveská obora. Ten by měl nabídnout cenově vůbec nejdostupnější kvalitní nové byty v této městské části.

„Ceny bytů budou začínat již na 38 000 Kč za metr čtvereční vč. DPH, byt 1+kk koupí zájemci dokonce již za 1,4 mil. Kč, 2+kk za 1,8 mil. Kč a 3+kk za 2,9 mil. Kč,“ vypočítává Evžen Korec.

Koncepce projektu

Bytový areál Vilapark Uhříněveská obora vyroste mezi ulicemi Bečovská a V Bytovkách v těsném sousedství chráněné Obory v Uhříněvsi. Bude tvořen pěti viladomy s třemi až pěti nadzemními podlažími, které se stanou harmonickým propojením bytových a rodinných domů v sousedství a nabídnou nádherný výhled na lesní oboru z většiny bytů. U většiny bytů v přízemí jsou navrženy velmi žádané předzahrádky, u bytů v horních podlažích pak atraktivní střešní terasy. Dispozice bytů sahají od 1+kk (31 m2) až po 3+kk (80 m2).

Milovníky přírody a aktivního trávení volného času jistě nadchne bezprostřední blízkost více než 30 hektarů zalesněné plochy v přírodní památce „Obora v Uhříněvsi“ či docházková vzdálenost Podleského rybníka, třetího největšího rybníka v Praze, který je zejména v létě oblíbeným a vyhledávaným místem ke koupání.