Energetické Centrum získalo již více než 7000 zákazníků

11.05.2010 09:05 Tisková zpráva:

Energetické Centrum, které od počátku letošního roku působí na trhu s elektřinou a od června začne dodávat svým zákazníkům i plyn, získalo za první čtyři měsíce své činnosti přes 7000 klientů odebírajících elektřinu. Smlouvu na dodávky plynu uzavřelo již se 6000 zákazníky. Devadesát procent odběratelů obou komodit tvoří domácnosti, každý desátý je pak střední nebo malou firmou.

„Duben byl zatím z hlediska příchodu nových zákazníků zcela dominantní. Každý den zpracováváme stovky nových požadavků na změnu dodavatele“ , prozrazuje René Grebeň, ředitel Energetického Centra. Cílem Energetického Centra je poskytovat klientům poradenství a nižší ceny elektřiny i plynu než tradiční dodavatelé. Plyn dodává Energetické Centrum levněji o pět procent a do dvou let chce v České republice dosáhnout desetiprocentního podílu na trhu s plynem. Nejvíce zákazníků Energetického Centra bydlí nebo podniká ve Středočeském kraji, následuje pak kraj Jihomoravský a Jihočeský. „Vysoký počet klientů v těchto regionech je dán tím, že zde sídlí naše pobočky,“ objasňuje René Grebeň: „Působíme však po celé České republice i na Slovensku. Nyní budujeme firmu v Polsku a v příštím roce plánuje zahájit činnost i na maďarském trhu,“ doplnil.

České Energetické Centrum je soukromou společností sdružující několik firem podnikajících v oblasti energetického poradenství a prodeje. Smysl spojení je ve využití dlouhodobých zkušeností a profesionality akcionářů v klíčových oblastech nutných pro kvalitní poskytování služeb klientům, jako jsou hluboké znalosti ve fungování českého a slovenského trhu s elektrickou energií, obsluha klientů prostřednictvím call center i pomocí kanálů přímého prodeje. České Energetické Centrum poskytuje své produkty za férovou cenu, přináší klientům dlouhodobé poradenství a uplatňuje servisně orientovaný přístup.