24. 02. 2016

Equa bank snížila úrokovou sazbu spotřebitelských úvěrů na 5,9 %.

Equa bank přináší svým klientům jednu z nejvýhodnějších úrokových sazeb na trhu. Minutovou půjčku do výše 600 000 Kč je nyní možné získat již od 5,9 % p. a. K RePůjčce v minimální výši 50 000 Kč dostanou klienti dárek v podobě tabletu Lenovo TAB 2 A7–20z.

„Minutová půjčka od Equa bank není podmíněna využíváním jiných placených produktů. Navíc garantujeme, že úroková sazba vydrží klientům ve stejné výši od podpisu smlouvy až do konce splácení. V průběhu splácení Minutové půjčky tedy nebudeme měnit podmínky, které jsme klientovi nabídli při online schválení,“ říká Ondřej Hák, ředitel oddělení úvěrových produktů Equa bank.

Výhodou Minutové půjčky je, že klient si sám zvolí kolik a kdy bude splácet. Splátky je možné rozložit na období od 3 měsíců do 7 let. V průběhu splácení si přitom klient může zdarma splátky zvýšit či snížit podle toho, v jaké finanční situaci se momentálně nachází.  Zdarma je také zřízení a vedení půjčky, mimořádné splátky i předčasné splacení bez jakýchkoliv poplatků. Minutovou půjčku poskytuje Equa bank na částky od 5 000 do 600 000 Kč a vyhodnocuje je online do zhruba 1 minuty. K půjčce je možné si zřídit také pojištění schopnosti splácet.

K RePůjčce (konsolidaci i refinancování) je tablet Lenovo

O refinancování i konsolidaci u Equa bank je stále větší zájem. Proto jsme se rozhodli naše klienty odměnit za převedení půjček k nám dárkem. Ke každé RePůjčce ve výši alespoň 50 000 Kč získá klient tablet Lenovo TAB 2 A7–20z,“ poznamenává Ondřej Hák.

REKLAMA

RePůjčka garantuje klientům Equa bank snížení splátek při stejné původní době splácení nebo kratší dobu splácení při stejné výši splátek. Klient si může rozvrhnout splácení na 6 až 96 měsíců. Splácení částky v rozmezí 30 000 až 600 000 Kč je bez ručitele. Stejně jako u Minutové půjčky zůstává sjednaná úroková sazba stejná po celou dobu splácení.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.62 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu