16. 03. 2016

Equa Bank snížila úrokovou sazbu u hypoték na 1,79 % ročně

„V současné době nabízíme historicky nejnižší úrokovou sazbu hypoték, a proto doporučujeme všem, kteří nyní řeší nebo přemýšlí o novém bydlení, aby s pořízením hypotéky neváhali. Dá se rovněž předpokládat, že poté, co vstoupí v platnost nový zákon o spotřebitelském úvěru na bydlení, mohou sazby hypotečních úvěrů mírně skokově vzrůst. Proto je teď opravdu ta nejlepší doba pro pořízení nového bydlení na hypotéku,“ říká Ondřej Hák, ředitel oddělení úvěrových produktů Equa bank.

Klienti Equa bank mají navíc i další výhody, jako například zdarma schválení hypotéky, její správu i vedení.

Nízká sazba a další výhody hypotečního úvěru:

• Nízká úroková sazba začínající od1,79 % ročně pro účelové hypotéky a refinancování
  • Garantovaná sazba 3,99 % pro neúčelové hypotéky (platí pro všechny hypotéky s fixací 1, 3 a 5 let se současným uzavřením pojištění schopnosti splácet)
  • Nulový poplatek za schválení úvěru
  • Vedení úvěrového účtu zdarma
  • Možnost bezplatných mimořádných splátek
  • Ke každé hypotéce zdarma Equa bank běžný účet, který je jako jediný na trhu zcela zdarma a bez podmínek

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.57 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu