16. 03. 2015

Equa bank snižuje úrokovou sazbu u nových hypoték na 1,99 % ročně

„Doposud jsme sazby pod 2 % nabízeli jen pro refinancování hypoték. Nyní jsme se rozhodli reagovat na požadavky klientů a nabídnout tyto sazby také pro nové hypotéky. Spolu s dalšími bonusy, jako je odpuštění poplatku za schválení hypotéky a finanční bonus 5000 korun ke každé hypotéce, patří nabídka Equa bank k těm nejlepším na trhu,“ uvedl Ondřej Hák, ředitel úvěrových a pojišťovacích produktů Equa bank.

Výhody hypotéčních úvěrů Equa bank:

• Garantovaná sazba 3,99 % pro neúčelové hypotéky (platí pro všechny hypotéky s fixací 1, 3 a 5 let se současným uzavřením pojištění schopnosti splácet)
  • Finanční bonus 5000 korun ke každé hypotéce
  • Nulový poplatek za schválení úvěru
  • Vedení úvěrového účtu zdarma
  • Možnost bezplatných mimořádných splátek
  • Ke každé hypotéce zdarma Equa bank běžný účet, který byl opakovaně odborníky i veřejností vyhodnocen jako nejvýhodnější na trhu

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.62 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu