Felixovo spoření – nové stavební spoření od RSTS

04.06.2015 10:06 Tisková zpráva: Raiffeisen stavební spořitelna

Felixovo spoření představuje další alternativu, jak zhodnotit své úspory a díky pravidelnému spoření si následně vzít úvěr na vylepšení bydlení, a to s nulovými poplatky za uzavření, vedení či ukončení produktu. Jednou z podmínek pro jeho zřízení je mít uzavřenou smlouvou o stavebním spoření u Raiffeisen stavební spořitelny. Fixní úrok činí 0,5 % ročně a nemění se minimálně po dobu 6 let. Výše variabilního úroku poté závisí na zůstatku na účtu Felixova spoření. Klienti tak mohou získat až 0,25 % zhodnocení navíc.

„Řada lidí hledá způsoby, jak zhodnotit další úspory kromě těch, které ukládají na stávající stavební spoření. Pro tyto klienty jsme nyní připravili další alternativu, Felixovo spoření. Jedná se o stavební spoření, které je svými parametry na českém trhu jedinečné. Je zcela bez poplatků a díky zajímavému úročení může směle konkurovat i spořicím účtům. Za první týdny fungování se už dočkalo řady pozitivních reakcí a uzavřelo si ho již bezmála 300 klientů,“ představuje nový přírůstek do portfolia spořicích produktů Karel Pavlík, produktový manažer Raiffeisen stavební spořitelny.

Vybrané atributy Felixova spoření:

• Určeno pro fyzické osoby ve věku 18 let a starší nebo pro právnické osoby.

• Podmínkou pro uzavření Felixova spoření je současné uzavření či existence jiné platné smlouvy stavebního spoření u RSTS.

• Není stanoven požadavek na minimální zůstatek na účtu Felixova spoření.

• Felixovo spoření je bez poplatků za uzavření smlouvy, za vedení účtu, za změnu cílové částky, za ukončení smlouvy či za elektronický výpis.