Finanční skupina České spořitelny očekává mírný růst cen nemovitostí

13.01.2015 10:01 Tisková zpráva: Česká spořitelna

Česká spořitelna nabízí od 12. ledna 2015 Hypotéku ČS se službou Mimořádné splátky zdarma a s úrokovou sazbou od 1,85 % p. a. Časově omezené nabídky mohou lidé využít do 15. února 2015.

Ceny nemovitostí na retailovém realitním trhu jsou aktuálně příznivé a již by neměly dále klesat. To nahrává všem, kteří uvažují o koupi nemovitosti. Česká spořitelna reaguje na aktuální situaci a od 12. ledna do 15. února nabídne svoji Hypotéku ČS se službou Mimořádné splátky zdarma a s úrokovou sazbou od 1,85 %. Výhledově se dá naopak očekávat opětovný mírný růst cen nemovitostí, byty a domy tak budou postupně zdražovat.

„Vývoj ovlivňuje zejména poptávka, která je úměrná velikosti měst a postupné zdražení tak bude patrné zejména v Praze, Brně a dalších velkých městech,“ předvídá Martin Němeček, předseda představenstva Realitní společnosti České spořitelny (RSČS). „V současné době se příznivé ceny nemovitostí setkaly s rekordně levnými hypotékami, které jsou na hranici minima. Pro nákup nemovitostí je tak právě nyní ideální čas,“ doplňuje Němeček.

Hypotéka ČS získala ocenění společnosti Fincentrum Hypotéka roku 2014. I v novém roce si Česká spořitelna chce tuto pozici nejen udržet, ale i posílit. Proto až do 15. února nabízí klientům hypotéku se službou Mimořádné splátky zdarma a atraktivní úrokovou sazbou od 1,85 %. Díky této službě mohou klienti skládat mimořádné splátky i v průběhu platnosti fixované úrokové sazby. Limitovanou nabídku České spořitelny mohou využít klienti i k refinancování hypotéky od jiné banky.

Výhody Hypotéky ČS – Hypotéky roku 2014

• bez poplatku za vyřízení

• bez poplatku za správu úvěru

• možnost odkladu, přerušení či změny splátek