20. 05. 2010

FINEP dá do aukce 10 nových bytů. Vyvolávací cena 2+kk začíná těsně nad dvěma miliony!

Aukce se koná ve čtvrtek 27. května na adrese Opletalova 1337/29, Praha 1 a je pořádána realitní kanceláří Professionals a aukční realitní agenturou GAVLAS. Aukce se zúčastní řada developerů a zájemci dostanou příležitost získat atraktivní nemovitosti za bezkonkurenční ceny. „Aukce je pro nás atraktivním alternativním způsobem prodeje. Jelikož v letošním roce plánujeme zahájení prodeje a výstavby nových projektů, je naším cílem využít všechny možnosti k prodeji bytů v dokončených projektech a následně se pak soustředit především na novou nabídku,“ říká k nabídce bytů Petra Kopecká, tisková mluvčí společnosti FINEP.

Všechny nabízené nemovitosti se nacházejí ve zkolaudovaných projektech. Společnou mají vysokou kvalitu stavby a také dobré zázemí služeb a odpočinkových zón. „Vzhledem k nadstandardnímu vybavení interiéru zajišťují všechny projekty vysoký komfort bydlení. Klienti za své peníze získají byt, který bude jejich nárokům vyhovovat desítky let,“ uvádí Petra Kopecká.

Společnost FINEP nabízela své nemovitosti také v loňské aukci, kdy nového majitele získaly dvě vily a řadový rodinný dům z luxusního projektu Císařka. „S výsledky loňské aukce jsme byli spokojeni, za nabízené domy jsme získali přes 38 milionů korun. Naše nemovitosti v konkurenci obstály na výbornou,“ dodává Petra Kopecká.

REKLAMA

Britská čtvrť

Jedna z nejatraktivnějších nových lokalit v Praze spojuje výhody bydlení na okraji metropole a snadnou dostupnost do centra města. Stanice metra B Stodůlky je vzdálena jen 5 minut chůze. Britská čtvrť nabízí kompletní zázemí v podobě sítě služeb, zdravotnického zařízení, hřiště a sportoviště. Každý z bytů má vlastní terasu, lodžii nebo balkon. Všechny byty jsou vybaveny luxusní sanitární keramikou, samozřejmostí je vyšší standard interiéru kladoucí důraz na pohodlí a bezpečnost. Součástí projektu je také podzemní parkoviště chráněné kamerovým systémem.

Nová Harfa III

REKLAMA

K nastěhování připravený projekt nabízí atraktivní rezidenční bydlení s vynikající dopravní dostupností. V docházkové vzdálenosti se nachází zastávka metra Vysočanská. V těsném sousedství bytů je nově upravený přírodní park Rokytka s odpočinkovými zónami a novou cyklostezkou. U všech bytů, řadících se do vyššího standardu, jsou k dispozici podzemní garážová stání. Kvalitu bytů potvrzuje fakt, že na ně FINEP poskytuje prodlouženou záruku 3 roky.

Malý Háj

Nový a k nastěhování připravený projekt se nachází v blízkosti přírodního parku Říčanka. Byty jsou situovány do čtyř a šestipodlažního viladomu originální architektury. Každý byt disponuje terasou, lodžií či předzahrádkou. Malý Háj nabízí ideální sportovní vyžití v nově vybudovaném sportovním areálu a přímém napojení na cyklostezky. Projekt poskytuje plné zázemí v podobě školy, školky a sítě služeb včetně nákupního centra. Projekt má vynikající dopravní napojení do centra metropole i na hlavní městské výpadovky. Díky obrovskému rozvojovému potenciálu lokality jsou byty v Malém Háji ideální investicí do budoucna.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.62 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu