10. 02. 2010

Subjekty:
FINEP HOLDING

FINEP na výstavě Bydlení 2010 představí nový projekt Bydlení Nad Přehradou

„Bydlení Nad Přehradou je projekt výjimečný svou polohou. Nachází se v jedné z posledních lokalit spojující pohodlí města a přímý dosah přírody. Domy budou stát v blízkosti hostivařské přehrady a lesoparku, v těsném sousedství jsou také sportoviště a zastávka hromadné dopravy,“ říká Petra Kopecká, tisková mluvčí FINEP CZ. Výstavba bude probíhat v několika etapách. V první etapě vznikne jeden vyšší dům s byty o rozloze 1+kk až po luxusní 4+kk, celkem 89 jednotek a přilehlé mezonetové byty. Informace o dalších etapách budou k dispozici v průběhu roku 2010.

Kromě Bydlení Nad Přehradou zahájí FINEP v tomto roce také výstavbu Bytového parku Prosek, jenž je tvořen 138 byty ve třech samostatně stojících domech. Dispozice sahají od 1+kk až po 3+kk. Specialitou projektu je 99 bytů volné dispozice. Tyto byty mají rozlohu kolem 50m2 a jsou ideální jako prostorné 1+kk nebo jako 2+kk. Bytový park Prosek je mimořádný svým umístěním. Necelých pět minut od něj se nachází vstup do stanice metra C. V těsném sousedství je také poliklinika, škola, školka a nákupní centrum. Projekt navazuje na hotovou zástavbu. Centrum města je díky metru dostupné během 15 minut.

„V rámci výstavy Bydlení budou na stánku FINEPu k dispozici přesné modely našich nemovitostí a detailní plány jednotlivých bytů. Pokud se klienti rozhodnou pro koupi jakéhokoli bytu, dostanou bez dalších podmínek slevu 200 000 korun. Navíc u vybraných projektů nabízíme za zvýhodněnou cenu i garážová stání,“ dodává Petra Kopecká.

Stánek společnosti FINEP naleznete přímo ve vstupní sekci do areálu, číslo stánku B14. Více informací o výstavě Bydlení 2010 naleznete na www.vystavabydleni.cz

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.57 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu