Neděle 22. ledna. Svátek má Slavomír.

FINEP zahajuje prodej druhé etapy rezidenčního bydlení Britské čtvrti na Západním Městě

15.12.2010 01:12 Tisková zpráva: FINEP HOLDING

Britská čtvrť II. navazuje na dokončenou výstavbu pěti rezidenčních domů na Západním Městě, které byly zkolaudovány letos na jaře. Nově vyprojektované byty druhé etapy odpovídají aktuální poptávce klientů a to jak dispozičním řešením bytů, tak jejich cenou,“ sděluje Michal Kocián, předseda představenstva FINEP HOLDING, SE.

Kvalita provedení stavby a komplexní řešení okolí bytových domů řadí projekt mezi vyšší standard na trhu, který je však stále dostupný široké skupině zájemců o moderní bydlení. Díky bohaté občanské vybavenosti a dobré dostupnosti metrem do centra Prahy je tato lokalita velice populární.

Upravené okolní plochy stávajících budov Britské čtvrti skýtají prostor pro relaxaci či sportovní aktivity, přičemž myšleno bylo i na nejmenší obyvatele, kterým je k dispozici chráněné dětské hřiště. Na nově vybudovaném Centrálním náměstí je nový vstup do metra, v  místě se postupně otevírají nové obchody a restaurace.