Fio banka snižuje úrokové sazby hypoték

28.05.2015 02:05 Tisková zpráva: Fio banka

Zlevnění hypoték se plošně dotkne jak fixních, tak variabilních sazeb, z nichž si mohou klienti vybrat právě tu, která jim nejvíce vyhovuje. Variabilní úroková sazba je dostupná od 1,71 % p.a., nejnižší fixní sazba pak činí 1,88 % p.a. Díky tomu mohou zájemci o vlastní bydlení počítat i se snížením měsíční splátky, která se odvíjí právě od aktuální úrokové sazby.

Fio banka patří k nejvýraznějším nízkonákladovým bankám a svou strategii poskytovat bankovní služby bez poplatků aplikuje nejen na osobní a podnikatelské účty, ale také na úvěrové produkty. Klientům tak nabízí hypotéky zcela bez poplatků za vedení a čerpání úvěru, rezervaci prostředků i vedení běžného účtu. Zcela zdarma je také možnost využít čtyřikrát do roka mimořádnou splátku v celkové výši až 20 % z poskytnutého úvěru.

„Vnímáme zvýšený zájem klientů o úvěry na bydlení, proto jim chceme vyjít vstříc a nabízíme jim ještě lepší podmínky. Fio hypotéka je tedy nejen bez poplatků, ale nově s ještě nižšími úrokovými sazbami. Věříme, že tím oslovíme nejen ty, kteří chtějí financovat své sny o vlastním bytě či domě, ale také klienty, kteří potřebují svou stávající hypotéku refinancovat,“ dodává ke snížení úrokových sazeb Marek Polka, ředitel úvěrové divize Fio banky.