GE Money Bank nabízí zpracování hypotéky zdarma a úrokovou sazbu již od 4,69 %

01.04.2010 11:04 Tisková zpráva: GE Money Bank

Od 1. dubna mohou zájemci získat u GE Money Bank hypotéku za výhodnějších podmínek. Úvěry s tříletou a pětiletou fixací banka totiž nabízí s úrokovou sazbou již od 4,69 % ročně. Zákazníkům, kteří o hypotéku zažádají do 30. června a smlouvu podepíší do 31. 8 2010, nebude banka navíc účtovat poplatek za zpracování hypotéčního úvěru.

„Díky odpuštění poplatku za zpracování mohou klienti ušetřit až 25 tisíc korun. Ve spojení se zvýhodněnou úrokovou sazbou 4,69 % tak GE Money Bank nabízí v současnosti jednu z nejvýhodnějších hypoték na trhu,“ říká Michal Tuček, manažer hypotečních úvěrů GE Money Bank.

Aktuální výše úrokových sazeb hypoték GE Money Bank:

Výše úvěru k hodnotě zástavy

Úrokové období / Minimální úroková sazba

1 rok

3 roky

5 let

10 let

0 % – 80 %

5,09 % p.a.

4,69 % p.a.

5,59 % p.a.

Splatnost hypotéky u GE Money Bank je 5 až 30 let. Částka, kterou banka klientům za daných podmínek může půjčit, se pohybuje v rozmezí 300 tisíc až 80 % tržní ceny nemovitosti, kterou klient ručí. Úrokovou sazbu lze zafixovat na 1, 3, 5 nebo 10 let. Zákazníci GE Money Bank mohou také bez sankcí využít možnost mimořádných splátek v průběhu fixace. Banka navíc svým klientům k hypotéce nabízí i možnost pojištění nemovitosti a pojištění schopnosti úvěr splácet.