10. 11. 2014

Subjekty:
EKOSPOL

Generální ředitel EKOSPOLU Evžen Korec vyrazí na ČVUT lovit hvězdné studenty

„EKOSPOL je developerský lídr proto, že ve společnosti pracují jen ti nejlepší. Nároky, které na ně kladu, jsou skutečně velmi vysoké a dostojí jim pouze opravdové hvězdy. Pro takové ale jsou u nás dveře neustále dokořán,“ říká Evžen Korec, generální ředitel a předseda představenstva společnosti EKOSPOL. „Milionový roční plat i u mladých manažerů u nás není vzácností. Nicméně opravdové hvězdy se nemohou motivovat jen velmi vysokým platem. To, co je žene dopředu, je touha být nejlepší v celé republice v oblasti, kterou se zabývají. Pro takové hvězdy je nejsilnější motivací rychlý kariérní růst a ponechání dostatku prostoru pro vlastní koncepce a ideje,“ dodává Evžen Korec. EKOSPOL je nejlépe platící firmou v tuzemském stavebnictví a jednou z nejlépe platících firem v zemi vůbec. Průměrná mzda ve společnosti v loňském roce činila 56 418 korun měsíčně.

EKOSPOL letos opanoval trh s novými byty v Praze a v létě vytvořil český rekord, když prodal 250 bytů s nejlepším poměrem ceny a kvality za jediný měsíc. Měl rovněž podíl na mohutném nárůstu celého trhu, kdy developeři za první tři čtvrtletí prodali v Praze 4250 bytů, což je meziročně o 23 procent více. Každý sedmý takto prodaný byt pocházel právě od EKOSPOLU, který se tím vyšvihl do pozice absolutního lídra trhu podle podílu prodaných bytů. V příštích třech až pěti letech EKOSPOL chystá výstavbu 5000 bytů v tržní hodnotě 10 miliard korun. Evžen Korec je autorem bestselleru „Co je v domě, není pro mě“, která je sumářem rad, jak bezpečně a bez rizika investovat do nemovitostí. Na konci listopadu mu vyjde další kniha „Koupě bytu pod lupou“, která shrnuje jeho více než dvacetileté osobní zkušenosti a postřehy, který ocení každý, kdo zvažuje koupi bytu a chce se vyhnout chybám při jeho výběru a financování.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.62 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu