Hypoteční banka upevňuje spolupráci s externími prodejci hypoték

21.04.2009 11:04 Tisková zpráva: Hypoteční banka

Hypoteční banka, jednička v poskytování hypotečních úvěrů, prohlubuje spolupráci s obchodními partnery a externími prodejci. Prodej hypotečních úvěrů mimo vlastní pobočkovou síť bude mít pro banku nadále podstatný význam.

„Dlouhodobá a intenzivní spolupráce s externími makléři a partnerskými společnostmi je charakteristická pro naše úspěšné působení na trhu. Naši pozici lídra trhu jsme upevnili právě díky profesionálnímu servisu, špičkovým produktům a doplňkovým službám poskytovaným jak klientům, tak obchodním partnerům. Na této strategii nic neměníme, do budoucna ji budeme dále rozvíjet a s externími partnery i nadále počítáme,“ řekl Vlastimil Nigrin, náměstek generálního ředitele Hypoteční banky.

Důkazem úspěšné spolupráce jsou i aktuální obchodní údaje. Objem poskytnutých hypotečních úvěrů prostřednictvím klíčových externích partnerů Hypoteční banky v prvním čtvrtletí letošního roku meziročně vzrostl o 15 procent.

V letošním roce Hypoteční banka představila pro své externí partnery řadu novinek. Na počátku roku pro ně rozšířila stávající systém školení a metodické podpory. Pro exkluzivní externí finanční poradce byl v Hypoteční bance založen Platinový klub. Pro zlatý segment externích partnerů Hypoteční banky připravuje Zlatou konferenci. Neméně důležitou zprávou je, že Hypoteční banka nemění stávající produktové parametry a nastavení procesů.

Díky spolupráci Hypoteční banky s externími partnery z řad fyzických a právnických osob jsou produkty Hypoteční banky dnes dostupné na více než 10 000 obchodních místech.