Hypoteční banka zahajuje babí léto mimořádnou akční nabídkou

04.09.2012 02:09 Tisková zpráva: Hypoteční banka

Hypoteční banka, největší poskytovatel hypotečních úvěrů na českém trhu, nabízí od začátku září všem svým novým klientům, kteří zvažují pořízení vlastního bydlení pomocí hypotečního úvěru speciální nabídku. Akční sleva dosahuje výše až 0,30 p.a. z úrokové sazby, a to v závislosti na výši čerpaného úvěru.

K tomuto akčnímu zvýhodnění mohou klienti s úvěrem ve výši 70 % zástavní hodnoty nemovitosti využít ještě dlouhodobé nabídky Hypoteční banky v podobě zvýhodnění poplatku za zpracování hypotečního úvěru a tím ještě více ušetřit náklady na pořízení vlastního bydlení.

„S koncem prázdnin a návratem z dovolených očekáváme zvýšený zájem klientů o řešení vlastního bydlení. Právě pro toto období jsme připravili mimořádnou akční nabídku pro všechny, kteří se rozhodnou řešit své bydlení s využitím hypotečního úvěru, říká Jan Sadil, generální ředitel a předseda představenstva Hypoteční banky a dodává: „Ceny nemovitostí zůstaly i po uplynutí letních měsíců velmi stabilní, což předpokládáme, ještě posílí zájem o pořízení vlastního bydlení v tomto období.

Všichni noví zájemci o hypoteční úvěr budou nyní u Hypoteční banky zvýhodněni slevou z úrokové sazby o 0,10 % p.a. pro hypoteční úvěry ve výši od 1 do 2 mil. Kč, 0,20 % p.a. pro hypoteční úvěry od 2 do 3 mil. Kč. Pro úvěry nad 3 mil. Kč je sleva 0,30 % p.a. Akce se týká všech nových hypotečních úvěrů sjednaných od 3. září 2012 s délkou fixace úrokové sazby 5 let.

Akční nabídku mohou klienti využít jak v pobočkách Hypoteční banky tak i u všech externích poradců Hypoteční banky.