Hypotéka LBBW Bank CZ již za 2,29 % p.a.

18.02.2013 04:02 Tisková zpráva: LBBW Bank

LBBW Bank CZ nabízí hypotéky s velmi nízkou úrokovou sazbou 2,29 % p.a. Sazba platí jak pro nové hypotéky, tak pro refinancovaní stávajících hypoték. Navíc, pokud klient zažádá do konce dubna o hypotéku přes speciální nové stránky lepsihypo.cz, získá bonus až 5 400 Kč.

Klienti mohou využít výhodné sazby 2,29 % p.a. u hypoték s plovoucí sazbou a navíc mohou v rámci kampaně banky na podporu hypoték získat další zajímavé finanční bonusy. LBBW Bank CZ totiž pro snazší orientaci připravila novou webovou stránku lepsihypo.cz o tom, jak postupovat při refinancování či při výběru nové hypotéky. Pokud klient zažádá o hypotéku přes tuto stránku do konce dubna, bude moci využít finanční bonus ve výši až 5 400 Kč.

Refinancováním hypotéky u LBBW Bank CZ se sníží měsíční splátky, do nového úvěru lze spojit více stávajících úvěrů, např. hypotéku a úvěr ze stavebního spoření. Tím dojde ke snížení poplatků a zaplacených úroků. Banka poskytuje hypoteční úvěr na refinancování zdarma. Navíc při dosavadní bezproblémové historii splácení není třeba dokládat příjmy.

Výhody hypoték LBBW Bank:
• nízká hypoteční sazba pro nové hypotéky a pro refinancování,
• možnost zafixování sazby několik měsíců před čerpáním hypotéky anebo před koncem fixace stávající hypotéky,
• garantovaná sazba ode dne podání žádosti o hypotéku,
• možnost spojení více stávajících úvěrů,
• provedení řady administrativních úkonů bankou za klienta,
• poplatek za poskytnutí hypotéky na refinancování zdarma,
• není třeba dokládat příjmy při bezproblémové historii splácení,
• finanční bonus až 5 400 Kč při využití webových stránek