Hypotéky a úvěry od UniCredit Bank opět úspěšné v soutěži Zlatá koruna

13.06.2013 12:06 Tisková zpráva: UniCredit Bank

UniCredit Bank potvrzuje svou pozici lídra v inovacích produktů na bankovním trhu. V každoročně pořádané soutěži Zlatá koruna, která hodnotí nejlepší finanční produkty nabízené v České republice, si letos odnesla ocenění za druhé místo v kategorii Hypotéky za svou „hypotéku FLEXI“, a novinka „Presto Půjčka – Optimalizace úvěrů“ skončila na třetím místě v kategorii Úvěry. V soutěži letos bylo více než 600 produktů.

„Tato ocenění pro nás v UniCredit Bank mají obrovskou hodnotu, protože nám potvrzují, že produkty a služby, které nabízíme v českém vysoce konkurenčním prostředí, jsou kvalitní a oblíbené. UniCredit Bank se již delší dobu profiluje jako bankovní inovátor a ocenění v soutěži Zlatá koruna ukazují, že je to správná cesta,“ komentuje umístění banky Giovanni Guidi, ředitel osobního bankovnictví UniCredit Bank.

UniCredit Bank byla také první bankou, která přišla s e-shopem, kde si klienti mohou sjednat oceněnou „Presto Půjčku – Optimalizaci úvěrů“ bez nutnosti osobně jít na pobočku banku. Při sjednání optimalizace do konce srpna navíc platí, že klient neplatí žádné poplatky za vedení úvěru po celou dobu splácení, má rovněž možnost odložit si splácení úvěrů.

Pro klienty se zájmem o hypotéku nebo její refinancování banka nabízí nejvýhodnější úrokové sazby, které se drží na historických minimech, aktuálně od 2,2 % p.a. Do konce léta navíc platí, že klient si může současné velmi nízké sazby hypoték „předfixovat“ a úvěr podle nyní dohodnutých podmínek čerpat třeba až na konci roku. „FLEXI hypotéka“ má navíc tu výhodu, že klient může až 4× ročně provést mimořádnou splátku bez omezení její výše a bez jakýchkoliv poplatků.

Stejně jako u Presto půjčky i všechny hypotéky jsou do konce srpna nabízeny bez poplatků za správu a vedení úvěru.