Hypotéky Wüstenrot za minimální a EXTRA úrokové sazby

03.08.2012 01:08 Tisková zpráva: Wüstenrot hypoteční banka

Nabídka se vztahuje na Hypotéku Wüstenrot na vlastní bydlení a Hypotéku Refin  na refinancování úvěrů poskytnutých na účely bydlení i na kombinovaný produkt Spoříme s hypotékou.

Hypotéka za minimum

Za minimální úrokovou sazbu lze u Wüstenrotu získat hypoteční úvěr v částce minimálně 1,3 milionů korun do výše 85 % zástavní hodnoty nemovitosti. Banka jej v současné době poskytuje všem žadatelům, kteří splňují standardní podmínky platební schopnosti a nemají záznam v úvěrovém registru dlužníků.  U Hypotéky Refin žadatel příjmy nedokládá, stačí čestné prohlášení, že disponuje dostatečnými příjmy na splácení úvěru.

Hypotéka za EXTRA sazbu až do 85 % LTV

Nabídka EXTRA úrokové sazby se vztahuje na úvěry v částce od 1,8 milionu Kč (včetně), přičemž klient musí splnit zvýšené požadavky na bonitu. Klient může získat hypotéku za tuto nejnižší sazbu nově až do 85 % LTV a zvolit si mezi tříletou a pětiletou fixací úrokové sazby.

Hypotéka od 2,89 % ročně a pojištění se slevou

Dalšího zvýhodnění mohou využít klienti, kteří si současně s hypotékou na bydlení nebo refinancování sjednají u Wüstenrotu také pojištění nemovitosti a životní pojištění. Úroková sazba – garantovaná, minimální i EXTRA – se snižuje o další 0,2 % p. a. a současně je klientovi poskytnuta 20% sleva na pojistném u pojištění nemovitosti a 10 % sleva u životního pojištění. Klient, který splní podmínky pro EXTRA sazbu, může hypotéku získat už za 2,89  % p. a.

A navíc bez poplatku

Hypotéku Wüstenrot na vlastní bydlení do 85 % LTV s tří a pětiletou fixací úrokové sazby a Hypotéku Refin vyřizuje banka zdarma.

Podrobnosti o nabídce hypoték a přehled aktuálně platných úrokových sazeb jsou uveřejněny na www.wustenrot.cz