Hypoúvěr Modré pyramidy bez poplatků

01.04.2015 02:04 Tisková zpráva: Modrá pyramida stavební spořitelna

S platností od dnešního dne nabízí Modrá pyramida možnost sjednání Hypoúvěru bez poplatku za zpracování úvěru a s oceněním nemovitosti zdarma. Tato nabídka platí  pro Hypoúvěry ve výši do 85 % hodnoty zastavované nemovitosti a s žádostí sjednanou od 1. 4. do 30. 4. 2015, přitom s historicky nejnižší úrokovou sazbou Hypoúvěru 1,99 % p.a.

„Pořízení vlastního bydlení nebylo ještě nikdy jednodušší. Kromě mimořádně atraktivní úrokové sazby nově nabízíme v průběhu dubna sjednání Hypoúvěru bez poplatků,“uvádí Dalibor Dražan, obchodní ředitel Modré pyramidy.

Modrá pyramida poskytuje  Hypoúvěr již od 200 000 Kč a je možné jej čerpat až do výše 100 % hodnoty nemovitosti. Klient si může splátky rozložit až na 28 let.

V rámci finančního poradenství si mohou klienti v Modré pyramidě vyřídit vše kolem financování bydlení – například na koupi či stavbu nemovitosti Hypoúvěr nebo hypotéku, na financování rekonstrukcí v nižších částkách je vhodný Rychloúvěr, který lze získat bez zajištění, na revitalizaci bytových domů je vhodný Renoúvěr Multi . Komplexní služby včetně široké nabídky nemovitostí poskytuje Modrá pyramida také ve svých Hypocentrech, kterých má v České republice již 8.