Hypoúvěr Modré pyramidy již za 1,99 % ročně

16.02.2015 12:02 Tisková zpráva: Modrá pyramida stavební spořitelna

S platností od dnešního dne snižuje Modrá pyramida úrokovou sazbu svého Hypoúvěru, který nyní nabízí s úrokovou sazbou od 1,99 % p.a. Tato sazba je platná pro Hypoúvěry ve výši do 85 % hodnoty zastavované nemovitosti.

„Hypoúvěr je určen především na pořízení bydlení nebo na rozsáhlejší rekonstrukci a teď je ta nejlepší doba na rozhodnutí. Ceny nemovitostí i stavebních prací se stále ještě drží na velmi zajímavé úrovni a také úrokové sazby jsou rekordně nízké. Hypoúvěr ve výši 1,5 mil. Kč je možné získat s měsíční splátkou jen za něco málo přes pět tisíc korun,“ uvádí Martin Sikora z marketingu Modré pyramidy.

Modrá pyramida poskytuje  Hypoúvěr již od 200 000 Kč a je možné jej čerpat až do výše 100 % hodnoty nemovitosti. Klient si může splátky rozložit až na 28 let.

V rámci finančního poradenství si mohou klienti v Modré pyramidě vyřídit vše kolem financování bydlení – například na koupi či stavbu nemovitosti Hypoúvěr nebo hypotéku, na financování rekonstrukcí v nižších částkách je vhodný Rychloúvěr, který lze získat bez zajištění. Komplexní služby včetně široké nabídky nemovitostí poskytuje Modrá pyramida také ve svých Hypocentrech, kterých má v České republice již 8.