ING Penzijní fond představuje věrnostní kreditní kartu

23.04.2008 03:04 Tisková zpráva:

ING Penzijní fond a GE Money Multiservis připravily pro klienty ING Penzijního fondu věrnostní kreditní kartu, díky níž si účastník při každé platbě touto kartou spoří na penzi.

Bonus, jež je po platbě kartou připsán na účet penzijního připojištění klienta, činí 1 % z hodnoty nákupu. Díky takto vysokému bonusu se stává věrnostní kreditní karta ING Penzijního fondu nejvýhodnějším produktem ve své kategorii. V edle státního příspěvku, daňových úlev a příspěvků zaměstnavatele je věrnostní karta pro klienty ING Penzijního fondu dalším zdrojem spoření na stáří.

„Penze přináší v porovnání s obdobím, kdy vyděláváte, velmi prudký pád příjmů, a proto jsme se snažili přijít s novým způsobem, jak našim klientům umožnit více si naspořit na toto období. A věříme, že se nám to podařilo,“
uvedl Jiří Rusnok, ředitel ING Penzijního fondu, a dodal: „Pokud si klient spoří měsíčně 300 Kč a dostává státní příspěvek ve výši 120 Kč, při průměrném nakupování s kartou za 6426 Kč měsíčně si za jeden rok na své penzijní připojištění naspoří o 915 Kč více než při spoření bez karty.“

„Společnost GE Money neustále vyhledává možnosti, jak svým klientům nabídnout produkty a služby s vysokou přidanou hodnotou. Uvedení ING karty je jednou z takových příležitostí. Spolupráce s ING přináší současným i potenciálním klientům možnost, jak každodenními nákupy zvýšit své finanční zabezpečení stáří. Jde o jednoduchou a silnou ideu, která bude mít reálný výsledek,“ říká Ian Forrest, ředitel marketing GE Money.

Finanční příspěvek získá každý klient ING Penzijního fondu při všech platbách kartou, a to jak v České republice, tak i v zahraničí. Bonus se zároveň vztahuje i na platby přes internet. Jedinou výjimkou, kde se bonus neproplácí, jsou výběry z bankomatu.

Kdo může kartu získat?

• Klient penzijního fondu ING
  • Občan starší 18 let
  • Občan ČR s t rvalým zdrojem příjmu