Klienti nyní získají stavební spoření u Stavební spořitelny České spořitelny zdarma

08.12.2011 11:12 Tisková zpráva: Stavební spořitelna České spořitelny

Zvýhodněné podmínky při uzavření smlouvy o stavebním spoření získají klienti, kteří budou spořit šest let, tj. nepodají předčasně výpověď a poukáží na svůj účet stavebního spoření 5 000 Kč nejpozději do 31. ledna 2012. SSČS připíše klientovi finanční prémii na účet stavebního spoření zpětně k poslednímu dni měsíce, v němž splnil podmínky pro přiznání prémie.

Informaci o připsání prémie klient obdrží ve výpisu se stavem účtu k 31. prosinci 2011. Dříve může informaci získat prostřednictvím internetového bankovnictví České spořitelny SERVIS 24 nebo SERVIS 24 Start. Uzavření smlouvy je spojeno i s dalšími výhodami: státní podporou až 2 000 Kč ročně a 2% úročením vkladů po celou dobu spoření.

Všichni klienti, kteří uzavřou smlouvu o stavebním spoření nebo úvěrovou smlouvu, obdrží jako dárek značkovou sportovní tašku PUMA. Smlouvy o stavebním spoření lze uzavřít ve všech pobočkách České spořitelny a také
u externích partnerů České spořitelny.